Βασιλιάς Κάρολος - Βασίλισσα Καμίλα | Ο λόγος που τσακώνονται συχνά τον τελευταίο καιρό

Σύμφωνα με το προσωπικό του Παλατιού, υπάρχει κάτι που ενοχλεί ιδιαίτερα τον νέο μονάρχη στη σύζυγό του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η σχέση του βασιλιά Καρόλου και της νέας βασίλισσας του Ηνωμένου Βασιλείου, Καμίλα, κέρδισε το στοίχημα του χρόνου, αφού εδώ και δεκαετίες παραμένουν μαζί, αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα υπάρχουν εντάσεις μεταξύ τους. Σύμφωνα με πληροφορίες που διαδίδουν άτομα από το κοντινό περιβάλλον της βασιλικής οικογένειας, το ζευγάρι τον τελευταίο καιρό βρίσκεται σε διαρκείς τσακωμούς για έναν συγκεκριμένο λόγο που ακούει στο όνομα "πρίγκιπας Harry". 

Ειδικότερα, εδώ και αρκετό καιρό η Καμίλα παραπονιέται για τα σχόλια που έκανε ο πρίγκιπας Harry στο βιβλίο του για την ίδια, όσο και για την παρουσία του στην τελετή στέψης του νέου μονάρχη, κάτι που έχει ενοχλήσει τον βασιλιά Κάρολο, που έχει κουραστεί πλέον να έχει τον ίδιο τσακωμό με τη σύζυγό του. Πιο αναλυτικά, η βασίλισσα Καμίλα είχε συμφωνήσει με τον πρίγκιπα William, ο οποίος είχε προτείνει στον πατέρα του να απαγορεύσει στον πρίγκιπα Harry να δώσει το "παρών" στην τελετή στέψης. "Η Καμίλα συμφωνεί με τον πρίγκιπα William ότι αυτό ήταν μια άνευρη κίνηση και ότι ο Κάρολος έπρεπε να είχε αποκηρύξει τον Harry και τη Meghan από το βασίλειο, στέλνοντας ένα ξεκάθαρο μήνυμα πως δεν θα ανεχτεί το δηλητήριο προδοσίας τους", δήλωσε η πηγή, προσθέτοντας πως η Καμίλα πιστεύει πως η απόφαση του Καρόλου αποδυνάμωσε τη δημοτικότητά τους. 

Φυσικά, η αποδοκιμασία του Harry προς την Καμίλα δεν ήταν κάτι που ξάφνιασε όσους γνωρίζουν τη βασιλική οικογένεια του Ηνωμένου Βασιλείου, δεδομένου ότι ο δούκας του Sussex είχε εκφράσει την άποψή του για τη σχέση του πατέρα του. "Σε αντίθεση με τον πρίγκιπα William, που την έχει αποδεχθεί, λέει πως ο Harry εξακολουθεί να τη συκοφαντεί. Η Καμίλα δεν θα τον συγχωρέσει ποτέ και θα υπάρξουν δύσκολες ημέρες στο σπίτι του βασιλιά καθώς το βασιλικό ζευγάρι τσακώνεται συνεχώς", εξήγησε η πηγή. Ωστόσο, ο Κάρολος έχει κουραστεί από αυτή τη συζήτηση και βρίσκει πως η συμπεριφορά της συζύγου του δεν του δείχνει σεβασμό. "Έχει κουραστεί με τον κόσμο να αμφισβητεί τις αποφάσεις του και να προσπαθεί να τον υποβιβάζει", σημείωσε η πηγή. Μάλιστα, το κοντινό άτομο από το περιβάλλον του νέου μονάρχη αποκάλυψε πως η Καμίλα και ο Κάρολος είναι ευέξαπτοι ο ένας με τον άλλο και πως δεν μπορούν να κάτσουν μαζί χωρίς να μαλώνουν, γεγονός που επηρεάζει και τη συμπεριφορά τους προς το προσωπικό. 

Διαβάστε Επίσης