Η Meghan Markle έλαμψε μέσα στο ολόχρυσο φόρεμά της κατά τη νέα της εμφάνιση

Πρόκειται για τη δεύτερη επίσημη εμφάνιση της δούκισσας του Sussex ύστερα από την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Meghan Markle έχει αποφασίσει να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που μπορεί για να φέρει την αλλαγή στον κόσμο, με τη μη κερδοσκοπική οργάνωση της Gloria Steinem, Ms. Foundation for Women, να τη βραβεύει για το έργο της να ενδυναμώνει γυναίκες και κορίτσια σε όλο τον κόσμο. 

Ειδικότερα, η δούκισσα του Sussex τιμήθηκε με τη διάκριση Women of Vision Award με αφορμή την 50η επέτειο του Ms. Foundation Gala, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, πρίγκιπα Harry και τη μητέρα της, Doria Ragland, η οποία από πάντα αποτελούσε πρότυπο για την ίδια που επηρέασε τη μετέπειτα φεμινιστική της δράση. Όπως βλέπουμε από τις φωτογραφίες, η σύζυγος του δούκα του Sussex επέλεξε ένα χρυσό φόρεμα της σχεδιάστριας Johanna Ortiz, το οποίο συνδύασε με χρυσά πέδιλα Tom Ford και ένα clutch από Carolina Herrera. 

Η Meghan Markle έλαμψε μέσα στο ολόχρυσο φόρεμά της κατά τη νέα της εμφάνιση

Φανερά ευδιάθετη και χαρούμενη για την τιμή, η Markle ανέβηκε στη σκηνή για να παραλάβει το βραβείο της από συνιδρύτρια του θεσμού και φεμινιστικό είδωλο, Gloria Steinem, με την οποία τον τελευταίο καιρό έχει φωτογραφηθεί αρκετές φορές. Μάλιστα, η Steinem έχει αναφέρει για τη νέα της φίλη σε συνέντευξή της πως "δεν είμαι ειδικός στα media, όμως μου φαίνεται πως είναι διαφορετική από την εικόνα που παρουσιάζουν τα Μέσα. Είναι έξυπνη και αστεία και αφοσιωμένη στα κοινωνικά ζητήματα". 

Meghan Markle - Gloria Steinem

Πιο αναλυτικά, στον ευχαριστήριο λόγο της η δούκισσα του Sussex ανέφερε το πόσο πολύ την επηρέασε το περιοδικό Ms. όταν ήταν μικρή χάρη στα διαφορετικά θέματα που είχε. "Τα θυμάμαι ζωηρά γιατί οι φωτογραφίες ήταν διαφορετικές. Υπήρχε διαφορετικότητα που δεν έβλεπα συχνά, χρώματος και ηλικίας και τα ονόματα ήταν διαφορετικά. Υπήρχαν γυναίκες μέλη του Κογκρέσου, αστροναύτες και τα θέματα ήταν διαφορετικά", είπε χαρακτηριστικά. Και παρά το γεγονός πως στην ηλικία που ήταν στο σχολείο δεν μπορούσε να καταλάβει τα πάντα, σίγουρα η σημασία των περιοδικών αυτών ήταν ανεκτίμητης αξίας. 

Meghan Markle

Πρόκειται για τη δεύτερη επίσημη εμφάνιση της Meghan Markle ύστερα από την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, στην οποία δεν παρέστη. Πριν από λίγες ημέρες, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επισκέφθηκαν μία ομάδα εφήβων για να συζητήσουν μαζί τους τις επιπτώσεις των social media στο πλαίσιο του μήνα ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης για την ψυχική υγεία. 

Διαβάστε Επίσης