Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Η συνάντησή τους με εφήβους στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου τους

Μέσω του φιλανθρωπικού τους οργανισμού, Archewell, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex συνομίλησαν με νέα άτομα για τα social media.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όπως η Kate Winslet αφιέρωσε τον ευχαριστήριο λόγο της στα βρετανικά τηλεοπτικά βραβεία για την απειλή που δέχονται οι νέοι σήμερα από τα social media, έτσι ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle αποφάσισαν να συναντηθούν με εφήβους για να μιλήσουν για τους κινδύνους που ελλοχεύουν στο ίντερνετ, χωρίς φυσικά να έχουν συνεννοηθεί με τη διάσημη ηθοποιό. Πιο αναλυτικά, ο δούκας και η δούκισσα του Sussex επισκέφθηκαν μία ομάδα νέων κοντά στο σπίτι τους στην Καλιφόρνια, με τους οποίους συζήτησαν για την πίεση που δέχονται. 

Meghan Markle - Πρίγκιπας Harry | Η συνάντησή τους με εφήβους στο πλαίσιο του φιλανθρωπικού έργου τους

Σύμφωνα με δημοσίευμα του People, το ζευγάρι συναντήθηκε με νέους ηλικιών 14-18 ετών, με σκοπό να συνομιλήσουν μαζί τους για το πώς επηρεάζουν σήμερα τα social media τη νέα γενιά. Μάλιστα, οι "royals" ανέφεραν την εν λόγω συνάντηση στο site του φιλανθρωπικού οργανισμού τους, Archewell, μέσω του οποίου επιθυμούν να φέρουν την αλλαγή στον κόσμο. Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Harry και η Meghan "έμαθαν από πρώτο χέρι για τις εμπειρίες αυτής της γενιάς με τα social media και τις κοινωνικές πιέσεις και πώς αυτά επηρεάζουν την ψυχική τους υγεία. Το ζευγάρι πραγματοποίησε με αυτή την καταπληκτική νεολαία μία ξεκάθαρη συζήτηση, δουλεύοντας να βρουν λύσεις μαζί". 

Meghan Markle - πρίγκιπας Harry

Όπως αναφερόταν στο site του οργανισμού τους, ο Μάιος αποτελεί μήνας ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης για την ψυχική υγεία, με το ζευγάρι να γνωρίζει το πώς μπορούν τα social media να πληγώσουν κάποιον - ειδικότερα νέο- πολύ βαθιά. Από την άλλη, όμως, δεν παρέλειψαν να αναγνωρίσουν την καλή πλευρά των κοινωνικών δικτύων και το θετικό τού να έρχεσαι σε επαφή με διάφορους ανθρώπους. 

Meghan Markle

Πρόκειται για τη δεύτερη κοινή εμφάνιση του ζευγαριού λίγες ημέρες μετά την τελετή στέψης του βασιλιά Καρόλου, καθώς πρόσφατα ο δούκας και η δούκισσα του Sussex εθεάθησαν σε ένα sushi bar στην Σάντα Μπάρμπαρα με διάσημους σταρ του Hollywood. Ειδικότερα, ο πρίγκιπας Harry ήταν ο μόνος που έδωσε το παρών στη στέψη του πατέρα του, καθώς η Markle έπρεπε να μείνει πίσω για να προετοιμάσει το πάρτι του γιου τους, Archie, ο οποίος την ίδια ημέρα έκλεινε τα 4α γενέθλιά του. 

Διαβάστε Επίσης