Βασιλιάς Κάρολος - Καμίλα | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση τους μετά την τελετή στέψης

Κάρολος και Καμίλα επισκέφτηκαν το Covent Garden μετά το Σαββατοκύριακο της στέψης.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα επέστρεψαν στα κοινά πραγματοποιώντας την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση μετά την τελετή στέψης.

Κάρολος και Καμίλα εμφανίστηκαν στο πολυσύχναστο Covent Garden στο Λονδίνο το πρωί της Τετάρτης για την πρώτη τους κοινή δημόσια εργασία μετά το Σαββατοκύριακο της στέψης τους. Όπως ήταν αναμενόμενο, το πλήθος τους υποδέχτηκε ενθουσιασμένο, παρά το γεγονός ότι η επίσκεψη του βασιλικού ζευγαριού δεν είχε γίνει γνωστή πριν αυτή πραγματοποιηθεί. 

Φορώντας διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε, το βασιλικό ζεύγος ξεκίνησε την ημέρα του με μία  επίσκεψή του στην εκκλησία του Αγίου Παύλου, η οποία είναι γνωστή ως η εκκλησία των ηθοποιών. Σύμφωνα με τον θρύλο, ο συγγραφέας του 17ου αιώνα Samuel Pepys φαίνεται ότι είδε την πρώτη παράσταση "Punch and Judy" στο Portico της εκκλησίας.

Βασιλιάς Κάρολος - Καμίλα | Η πρώτη δημόσια εμφάνιση τους μετά την τελετή στέψης

Αμέσως μετά, συναντήθηκαν με μαθητές από το κοντινό δημοτικό σχολείο St. Clement Danes CofE Primary School, ενώ στη συνέχεια ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα μίλησαν σε μέλη του Covent Garden Community Association και σε ντόπιους ηθοποιούς που παίζουν τακτικά στην εκκλησία με την δική τους θεατρική ομάδα την οποία αντιμετωπίζουν ως κανονική δουλειά, Iris Theatre.

Μη κρύβοντας την αγάπη της για την τέχνη, η βασίλισσα Καμίλα πέρασε λίγο χρόνο με την ομάδα Drama for Healing της εκκλησίας, η οποία ιδρύθηκε το 2019 και αποτελείται από γυναίκες που έχουν βιώσει ενδοοικογενειακή κακοποίηση. Η αντιμετώπιση της κακοποίησης των γυναικών αποτελεί βασικό μέρος του δημόσιου έργου της Καμίλα εδώ και πολλά χρόνια, δράση την οποία πρόκειται να μεγιστοποιήσει τώρα που ανέλαβε και επίσημα χρέη βασίλισσας.

Μετά και από αυτή τους την επίσκεψη, Κάρολος και Καμίλα διέσχισαν το Covent Garden για να μεταβούν στο "The Apple Market”, το απόλυτο σημείο αγοράς για τους λάτρεις της τέχνης και της τεχνολογίας. Η επίσκεψη τους ολοκληρώθηκε με ένα απολαυστικό δείπνο σε βραβευμένο εστιατόριο της περιοχής. 

Διαβάστε Επίσης