Έξαλλοι η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William με την Καμίλα

Ο λόγος που ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν υποκλίθηκαν στη νέα βασίλισσα μετά τη στέψη.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η βασιλική οικογένεια είχε γίνει σαν μία γροθιά απέναντι στον πρίγκιπα Harry και τη Meghan Markle, αυτό δεν σημαίνει πως δεν υπάρχουν εντάσεις μεταξύ τους. Ύστερα από την είδηση ότι ο βασιλιά Κάρολος έχει ενοχληθεί από τη συμπεριφορά της συζύγου του, Καμίλα, δύο ακόμα royal μέλη έχουν θυμώσει με τη νέα βασίλισσα. Ο λόγος για την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, οι οποίοι είναι ενοχλημένοι μέρες πριν από τη στέψη.

Σύμφωνα με μία πηγή από το κοντινό περιβάλλον της οικογένειας και ύστερα από τα λεγόμενα του συγγραφέα Tom Bower σε εκπομπή που εμφανίστηκε, καταλαβαίνουμε πως η διαμάχη ανάμεσα στους Waleses και τη σύζυγο του βασιλιά Καρόλου είχε να κάνει με τη λίστα των καλεσμένων στη στέψη. Πιο αναλυτικά, η νέα βασίλισσα είχε την ευκαιρία να προσκαλέσει σχεδόν όλα τα μέλη της οικογένειάς της, σε αντίθεση με την Kate Middleton, στην οποία τέθηκε περιορισμός.

Έξαλλοι η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William με την Καμίλα
Η Pippa Middleton με τον αδερφό της, James Middleton

"Η Καμίλα έφερε 20 Parker Bowles στην στέψη και υπήρχαν 4 Middleton", δήλωσε ο Bower σχετικά με το ότι τα αδέρφια της πριγκίπισσας της Ουαλίας δεν είχαν τη δυνατότητα να φέρουν τους συζύγους τους ως έξτρα συνοδούς. "Αν δεις στο στιγμιότυπο από την τελετή, όταν ο βασιλιάς και η βασίλισσα αφήνουν τους θρόνους και κατευθύνονται προς την έξοδο του Αββαείου του Westminster, θα δεις ότι όλοι υποκλίνονται στον βασιλιά και κανείς δεν κουνιέται όταν περνάει η Καμίλα", είπε χαρακτηριστικά ο Bower. 

Σύμφωνα με τον Βρετανό συγγραφέα αυτό ήταν ένα σνομπάρισμα στην Καμίλα επειδή ήταν όλοι θυμωμένοι μαζί της. Και περισσότερο η Middleton, η οποία δεν μπορούσε να χωνέψει πως οι δικοί της χρειάστηκαν να κάνουν ένα βήμα πίσω. Σύμφωνα με ανώνυμη πηγή, η διαμάχη δεν λύθηκε ούτε την επόμενη ημέρα, γι' αυτό άλλωστε ο πρίγκιπας William δεν ανέφερε καθόλου στον λόγο που έδωσε στη συναυλία που πραγματοποιήθηκε στο Κάστρο του Windsor τη μητριά του, παρά μόνο τον πατέρα του. 

Διαβάστε Επίσης