Μαρία - Ολυμπία | Εύχεται δημόσια στον πατέρα της, Παύλο για τα γενέθλια του με αδημοσίευτες φωτογραφίες από το παρελθόν

Οι φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια που δημοσίευσε η Μαρία - Ολυμπία για να ευχηθεί στον πατέρα της, Παύλο, για τα 56α γενέθλια του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ιδιαίτερα σημαντική και γιορτινή ήταν αυτή η εβδομάδα για την Μαρία - Ολυμπία. Πριν από λίγες ημέρες, η νεαρή socialite γιόρτασε σε οικογενειακό κλίμα την αποφοίτηση του 22χρονου αδερφού της, Αχιλλέα από το Πανεπιστήμιο φορώντας ένα εντυπωσιακό φόρεμα. Το Σάββατο είχε, όμως, για την Μαρία - Ολυμπία εξίσου ξεχωριστή σημασία. Και αυτό, διότι ο πατέρας της, Παύλος είχε γενέθλια.

Για να ευχηθεί στον πατέρα της, ο οποίος έγινε 56 ετών, η Μαρία Ολυμπία επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της ακολούθους μερικές αδημοσίευτες φωτογραφίες από τα παιδικά της χρόνια, τότε που το μόνο που την ένοιαζε ήταν να βρίσκεται στην αγκαλιά του πατέρα της. Στις φωτογραφίες, ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, γοητευτικός και νέος, κουβαλά στους ώμους του την μικρή Μαρία Ολυμπία, αλλά κάνει βόλτα μαζί με τα υπόλοιπα αδέρφια της.

Μαρία - Ολυμπία | Εύχεται δημόσια στον πατέρα της, Παύλο για τα γενέθλια του με αδημοσίευτες φωτογραφίες από το παρελθόν

"Χρόνια Πολλά στον καλύτερο φίλο, πατέρα και πρότυπο. Σε αγαπώ” έγραψε η Μαρία Ολυμπία στη λεζάντα των φωτογραφιών υπογραμμίζοντας ότι στα μάτια του πατέρα της βλέπει ένα αντρικό πρότυπο που της αρέσει πολύ.

Μαρία - Ολυμπία

Στις αρχές του μήνα, ο Παύλος μαζί με την Marie - Chantal και τη μητέρα του, Άννα Μαρία, βρέθηκαν στο Λονδίνο προκειμένου να δώσουν το παρών στη στέψη του βασιλιά Καρόλου, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ του διεθνή Τύπου ο γιος του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου αναμένεται να περνά το μεγαλύτερο μέρος του έτους στην Ελλάδα με τα ταξίδια του προς τη Νέα Υόρκη και το Λονδίνο να περιορίζονται σε επαγγελματικούς και κοινωνικούς σκοπούς.