Βασιλικός γάμος της Βαυαρίας | Όταν η νύφη λιποθύμησε στα χέρια του γαμπρού, πρίγκιπα Ludwig

Όπως κάθε βασιλικός γάμος, έτσι κι αυτός είχε το παρασκήνιό του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ενώ όλα ήταν έτοιμα για τον βασιλικό γάμο της Sophie Evekink και του πρίγκιπα Ludwig, ο οποίος βρίσκεται στην τρίτη θέση της διαδοχής του θρόνου της Βαυαρίας, κατά τη διάρκεια των όρκων τους, η νύφη ένιωσε μία αδιαθεσία και λιποθύμησε. Κάθε βασιλικός γάμος έχει μία ιστορία, η οποία θα μεταδίδεται από στόμα σε στόμα τα επόμενα χρόνια, έτσι και ο γάμος της βασιλικής οικογένειας της Βαυαρίας δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση στον κανόνα. 

Πιο αναλυτικά, ο γάμος έλαβε χώρα το περασμένο Σάββατο στην εκκλησία Theatiner στο Μόναχο της Γερμανίας, με τη βασιλική οικογένεια να είναι παρούσα στο ευτυχές γεγονός και τους φωτογράφους να είναι έτοιμοι να απαθανατίσουν κάθε στιγμιότυπο. Ωστόσο, σύμφωνα με τη βασιλική blogger ChristinZ, η οποία απευθύνθηκε στο Twitter, "ένας εκπρόσωπος επιβεβαίωσε πως η πριγκίπισσα Sophie λιποθύμησε κατά τη διάρκεια του γάμου το πρωί. Ύστερα από ένα ρόφημα ήταν ενταξει ξανά και η τελετή συνέχισε". 

Βασιλικός γάμος της Βαυαρίας | Όταν η νύφη λιποθύμησε στα χέρια του γαμπρού, πρίγκιπα Ludwig

Όπως δήλωσε και ένας καλεσμένος στη γερμανική εφημερίδα Bild, "η νύφη έπεσε πίσω, ο γαμπρός την έπιασε. Οι κουμπάροι έτρεξαν εκεί. Είμαστε χαρούμενοι που ένιωσε καλά ξανά σχεδόν αμέσως". Εν τέλει όλα πήγαν βάσει σχεδίου και κανείς δεν κατάλαβε κατά την έξοδο πως συνέβη το εν λόγω δυσάρεστο περιστατικό. 

Στη συνέχεια, το ζευγάρι βρέθηκε στο Παλάτι Νίμφενμπουργκ, όπου ο θείος του πρίγκιπα Ludwig, δούκας Franz της Βαυαρίας έδωσε μία δεξίωση προς τιμήν των νεονύμφων. Όπως προαναφέρθηκε, ο πρίγκιπας Ludwig είναι τρίτος στη διαδοχή, πίσω από τον δούκα Max της Βαυαρίας, αδερφό του Franz, και τον δικό του πατέρα, πρίγκιπα Luitpold, ο οποίος είναι ξάδερφος του αρχηγού του οίκου του Βίττελσμπαχ.

πρίγκιπας Ludwig - πριγκίπισσα Sophie της Βαυαρίας

Και μπορεί στη Γερμανία η βασιλεία να καταλύθηκε μετά τη Γερμανική επανάσταση που ακολούθησε τον Α' Παγκόσμιο Πόλεμο, ωστόσο η βασιλική οικογένεια εξακολουθεί να υφίσταται στη Βαυαρία. 

Πιο αναλυτικά, η νέα πριγκίπισσα επέλεξε να φορέσει ένα διαχρονικό και εντυπωσιακό Reem Acra νυφικό, με διάφανα μανίκια και λεπτομέρειες από δαντελένια λουλούδια. Ολοκλήρωσε το λουκ της με μία φλοράλ τιάρα που ανήκε στη γιαγιά του πρίγκιπα Ludwig, πριγκίπισσα Irmingard, την οποία είχε φορέσει και η ίδια στον γάμο της το 1950.

Διαβάστε Επίσης