Βασίλισσα Ράνια | Οι φωτογραφίες με τη νύφη της από το pre-wedding henna party για τον γάμο του γιου της

Ο γιος της Ράνιας της Ιορδανίας, πρίγκιπας Hussein και η σύντροφός του Rajwa αναμένεται να παντρευτούν την 1η Ιουνίου.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Ράνια της Ιορδανίας γιόρτασε την μελλοντική νύφη της, Rajwa Al Saif λίγο πριν τον βασιλικό γάμο με τον γιο της, πρίγκιπα και διάδοχο Hussein της Ιορδανίας την 1η Ιουνίου. Η κομψή βασίλισσα της Ιορδανίας έκανε πρόποση στη Rajwa σε ένα ειδικά σχεδιασμένο Henna πάρτι το βράδυ της Δευτέρας.

Οι νεότερες αδελφές του πρίγκιπα διαδόχου Hussein της Ιορδανίας, η πριγκίπισσα Iman (η οποία παντρεύτηκε πρόσφατα) και η πριγκίπισσα Salma συμμετείχαν, όπως και η μητέρα της βασίλισσας Ράνια. "Καμία γιορτή δεν θα ήταν πλήρης χωρίς την οικογένεια μας. Γιορτάζουμε την όμορφη Rajwa μας”, έγραψε η βασίλισσα Ράνια, μαζί με ένα όμορφο slideshow φωτογραφιών. Στη συνέχεια, πρόσθεσε στη λεζάντα: "Σας ευχαριστώ όλους που μοιραστήκατε την ευτυχία μας στο πάρτι Henna της Rajwa χθες το βράδυ".

Οι φωτογραφίες που δημοσίευσε στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram "μαρτυρούν” ότι η εκδήλωση ήταν μεγάλη, φανταστική, καθώς και ότι όλοι πέρασαν πολύ καλά. Ένα τέλειο δώρο πριν από τον γάμο της Rajwa με τον Hussein της Ιορδανίας. Μία από αυτές δείχνει τη βασίλισσα και τη μέλλουσα νύφη να περπατούν χέρι-χέρι μέσα στο πάρτι - απόδειξη της στενής τους σχέσης. Ένα άλλο στιγμιότυπου εστιάζει στη Rajwa τη στιγμή που σκουπίζει ένα δάκρυ καθώς η βασίλισσα Ράνια εκφωνεί έναν συγκινητικό λόγο. Άλλες δείχνουν την πριγκίπισσα Salma και την πριγκίπισσα Iman να λάμπουν καθώς μοιράζονται τον ενθουσιασμό της παραδοσιακής εκδήλωσης.

Ο πρίγκιπας Hussein bin Abdullah II, διάδοχος του θρόνου της Ιορδανίας, θα παντρευτεί τη λαμπερή Rajwa, αρχιτέκτονα στο επάγγελμα την 1η Ιουνίου. Λίγες ημέρες πριν από την 30ή επέτειο γάμου των γονέων του, του βασιλιά Αμπντάλα Β΄ και της βασίλισσας Ράνια της Ιορδανίας, στις 10 Ιουνίου και μερικούς μήνες μετά τον γάμο της αδελφής του, πριγκίπισσας Iman της Ιορδανίας, που έγινε σε μία από τις πλούσιες βασιλικές κατοικίες της οικογένειας. Καθώς ο πρίγκιπας Hussein είναι διάδοχος του θρόνου, ο γάμος του αναμένεται να είναι ακόμη πιο πλουσιοπάροχος.

Ο πρίγκιπας Hussein και η Rajwa αρραβωνιάστηκαν τον περασμένο Αύγουστο στην πατρίδα της μέλλουσας νύφης, τη Σαουδική Αραβία. Το ζευγάρι απέκτησε όλο και μεγαλύτερη προβολή κατά τους μήνες που ακολούθησαν. Η Rajwa έχει κάνει εμφανίσεις με τη βασιλική οικογένεια της Ιορδανίας και η βασίλισσα Ράνια μοιράστηκε μια γλυκιά φωτογραφία στο Instagram για τον εορτασμό των γενεθλίων της Rajwa - μια ένδειξη υποστήριξης προς τη μελλοντική νύφη της.