Ποια ηθοποιός εμπνεύστηκε το νυφικό της από εκείνο της πριγκίπισσας Diana

Η διάσημη ηθοποιός αποκάλυψε πως πράγματι πηγή έμπνευσης για την ημέρα του γάμου της ήταν η πριγκίπισσα του λαού.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Το νυφικό της πριγκίπισσας Diana αναμφίβολα επηρέασε τη νυφική μόδα, αφού αρκετές γυναίκες, διάσημες και μη, εμπνεύστηκαν το δικό τους φόρεμα για την ξεχωριστή τους ημέρα από την πιο αγαπητή πριγκίπισσα που πέρασε ποτέ. Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Julia Louis-Dreyfus, η οποία σε λίγες ημέρες θα κλείσει 36 χρόνια γάμου με τον σύζυγό της και κωμικό, Brad Hall. 

Καλεσμένη στην εκπομπή Live with Kelly and Mark, η ηθοποιός μίλησε για τον γάμο της, αφού έθιξε το θέμα η παρουσιάστρια, δείχνοντας μια εικόνα από την ημέρα εκείνη. "Κοίτα το νυφικό. Θα δεις ότι έφτιαξα το φόρεμα με βάση εκείνο της πριγκίπισσας Diana". "Είναι μία όμορφη γαμήλια φωτογραφία", απάντησε η Kelly Ripa.

Και πράγματι αν βάλουμε δίπλα-δίπλα τα νυφικά, καταλαβαίνουμε πως η Louis-Dreyfus είχε εμπνευστεί από το νυφικό της Diana, η οποία παντρεύτηκε τον τότε πρίγκιπα Κάρολο στις 29 Ιουλίου του 1981. Σε αντίθεση με το βασιλικό ζεύγος, ο γάμος των Louis - Dreyfus και Hall κράτησε, με την ιστορία τους να ξεκινά από το πανεπιστήμιο. Όπως είχε δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, οι δύο τότε νέοι γνωρίστηκαν στο πανεπιστήμιο Northwestern όταν η ηθοποιός έκανε οντισιόν για την θεατρική παραγωγή του Hall στις αρχές του 1980. "Υπάρχουν κάποιες στιγμές, τις οποίες δεν θα μοιραστώ. Όμως, μπορώ να πω πως ήξερα σχεδόν αμέσως. Είναι η αλήθεια", είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή του Craig Ferguson το 2013.

Πιο αναλυτικά, το ζευγάρι παντρεύτηκε το 1987 στη Σάντα Μπάρμπαρα της Καλιφόρνια, όπου την τελετή πραγματοποίησε ο πατέρας του Hall. Μέχρι σήμερα οι δυο τους έχουν συνεργαστεί πολλές φορές, έχοντας συμφωνήσει πως θα λένε την αλήθεια ο ένας στον άλλο. "Πάντα εκτιμά τη σκληρή δουλειά όμως κάποιες φορές θα πει. Είμαστε ειλικρινείς ο ένας με τον άλλο, έτσι αν κάτι δεν πιστεύει ότι λειτουργεί, θα μου το πει. Και θα κάνω το ίδιο με τη δική του δουλειά", παραδέχθηκε στην πρωινή εκπομπή με την Kelly και τον Mark. 

Από την άλλη, ο καρκίνος που πέρασε τον Σεπτέμβριο του 2017 ήταν κάτι που έφερε πιο κοντά την οικογένεια - οι δύο ηθοποιοί έχουν αποκτήσει δύο γιους - με τη Louis-Dreyfus να αναφέρει πως οι γιοι της και ο σύζυγός της ήταν εκείνοι που τη βοήθησαν όσο κανένας άλλος - εξαιρουμένων των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού. 

Διαβάστε Επίσης