Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William ενδέχεται να χάσουν τον "βασιλικό γάμο της χρονιάς"

Ο λόγος που πιθανότατα δεν θα δώσουν το "παρών" στο σημαντικό κοσμικό γεγονός του επόμενου μήνα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton λαμβάνουν αναμφίβολα πολλές προσκλήσεις για να παραστούν σε σημαντικές εκδηλώσεις, πόσω μάλλον όταν εκείνες προέρχονται από μέλη βασιλικών οικογενειών από τον παγκόσμιο χάρτη. Ωστόσο, εξαιτίας του απαιτητικού προγράμματός τους είναι δύσκολο να παρευρεθούν όπου τους προσκαλούν. Γι' αυτό τον λόγο δεν είναι σίγουρο αν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας θα δώσουν το "παρών" στον βασιλικό γάμο του πρίγκιπα Hussein της Ιορδανίας, του πρωτότοκου γιου της βασίλισσας Ράνιας και του βασιλιά Abdullah, που θα πραγματοποιηθεί την 1η Ιουνίου, με τους royal experts να προβλέπουν πως θα είναι ο γάμος της χρονιάς. 

Είναι σχεδόν βέβαιο πως η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William έχουν λάβει πρόσκληση, αφού οι δύο οικογένειες διατηρούν στενούς δεσμούς, καθώς μην ξεχνάμε πως η βασίλισσα Ράνια και ο βασιλιάς Abdullah παρέστησαν στην τελετή στέψης του Καρόλου. Ειδικότερα, μιλάμε για τον γάμο του διαδόχου του θρόνου της Ιορδανίας, οπότε αναμένουμε για πολυτέλεια και λάμψη που δεν θα ζηλεύει σε τίποτα των άλλων χωρών. Μάλιστα, πήραμε μία γεύση από το henna party της νύφης - που είναι κάτι σαν το bachelorette-, όπου η "διάδοχος" της βασίλισσας Ράνιας είχε την ευκαιρία να συνδεθεί με γυναίκες φίλες και οικογένεια. 

Όμως, όπως δείχνουν τα πράγματα ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας ενδέχεται να μην δώσουν το "παρών", αφού ύστερα από την έντονη περίοδο που πέρασε με αφορμή τη στέψη του βασιλιά Καρόλου, το ζευγάρι επιθυμεί να αφιερώσει ποιοτικό χρόνο στα παιδιά του. Πιο αναλυτικά, το σχολείο Lambrook που φοιτούν οι μικροί πρίγκιπες ξεκινάει ένα διάλειμμα από σήμερα μέχρι τις 5 Ιουνίου. Συνήθως, οι διάσημοι γονείς θέλουν να περνούν χρόνο με τα παιδιά τους όταν έχουν τη δυνατότητα, όπως αναμένεται να συμβεί και αυτή τη φορά.

Δεν είναι παράξενο, ωστόσο, ο πρίγκιπας William να ταξιδέψει σόλο, χάρη στην ιδιαίτερη σχέση που έχει με την οικογένεια της Ιορδανίας, αφού μάλιστα έχει συνεργαστεί με τη βασίλισσα Ράνια για το Earthshot Prize. Άλλωστε, η πριγκίπισσα της Ουαλίας μπορεί να τα καταφέρει μια χαρά μόνη της, έχοντας τον έλεγχο των προγραμμάτων των παιδιών της και κανονίζοντας τις υποχρεώσεις που έχουν μέσα στις εβδομάδες.

Διαβάστε Επίσης