Η Lady Gaga έβαψε τα μαλλιά της στην πιο όμορφη απόχρωση του ροζ

Η φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram με το νέο της look.

HARPER'S BAZAAR TEAM

H Lady Gaga ανήκει εδώ και χρόνια στην κατηγορία των stars που λατρεύουν να μεταμορφώνονται και να πειραματίζονται με την εμφάνισή τους. Πρόσφατα έκανε μια μεγάλη αλλαγή στα μαλλιά της, την οποία αποκάλυψε στους θαυμαστές της μέσω Instagram. 

Η πρωταγωνίστρια του A Star Is Born, ανέβασε μια φωτογραφία της για να γιορτάσει την επιτυχία του soundtrack της δημοφιλούς ταινίας, συγκεντρώνοντας εκατομμύρια likes. "Πριν από ένα χρόνο, Ένα Αστέρι Γεννήθηκε, και τώρα είμαστε 6 φορές ροζ πλατινένιοι", έγραψε στη λεζάντα. 

Το pop idol ταίριαξε τα bubblegum pink μαλλιά της με τα ρούχα της, ακριβώς όπως είχε κάνει στα Golden Globes. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε ένα φούξια μίνι φόρεμα με σχέδιο pied-de-poule και ασορτί γάντια. Το σύνολό της ολοκληρώθηκε με δερμάτινες μπότες και λαμπερά κοσμήματα. 

Η Lady Gaga έβαψε τα μαλλιά της στην πιο όμορφη απόχρωση του ροζ

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που έχει πειραματιστεί με τα ροζ μαλλιά. Το 2009 είχε κάνει ροζ ανταύγειες για την εμφάνισή της στα MTV VMAs, ενώ κάτι αντίστοιχο είχε κάνει και όταν περπάτησε στο κόκκινο χαλί των βραβείων Grammy το 2017.

Celebrities Lady Gaga

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ