Πρίγκιπας William | Η συνήθεια των δημοσιογράφων που σχετίζεται με την Kate Middleton και τον ενοχλεί αρκετά

Η ομοιότητα που εντόπισαν οι ειδικοί ανάμεσα στο ζευγάρι William - Middleton με τους Κάρολο - Νταϊάνα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton έχουν δημιουργήσει έναν πολύ ισχυρό δεσμό με τη σχέση τους, παρά τα 15 χρόνια κοινής πορείας, να δυναμώνει συνεχώς και να βρίσκεται στην πιο εποικοδομητική της φάση. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας έχουν αρκετές ομοιότητες με τα άλλα ζευγάρια της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Αλλά έχουν επίσης σπάσει τα πρότυπα του τυπικού βασιλικού ζεύγους.  

Κατά τη διάρκεια του γάμου των γονέων του πρίγκιπα William, αναφέρθηκε ότι ο βασιλιάς Κάρολος ζήλευε όλο και περισσότερο την τεράστια δημοτικότητα της πριγκίπισσας Νταϊάνα. Μάλιστα, κατά τις πρώτες ημέρες του γάμου τους, ο πρίγκιπας Κάρολος συχνά επισκιάστηκε από τη σύζυγό του, με τον κόσμο να επιθυμεί περισσότερο να συνδεθεί και να μιλήσει με την Νταϊάνα, παρά με τον ίδιον. Αυτό φέρεται να άφησε τον Κάρολο απογοητευμένο εκείνη την περίοδο.

Η βασιλική εμπειρογνώμονας - Roya Nikkhah ισχυρίζεται ότι υπάρχει μια "εντυπωσιακή διαφορά" όσον αφορά τους γονείς του πρίγκιπα William και τη σχέση του με τη σύζυγό του Kate Middleton, στον ίδιο ακριβώς τομέα. Εκείνο της δημοφιλίας και της δημοτικότητας του καθενός. 

"Ο Κάρολος ήταν πολύ αναστατωμένος όταν η Νταϊάνα τον είχε επισκιάσει, κάτι που συνέβαινε συνέχεια. Ο γιος του, πρίγκιπας William από την άλλη είναι ενθουσιασμένος από το γεγονός ότι ο κόσμος αγαπάει πολύ την Kate Middleton. Ο William αισθάνεται άνετα με αυτό. Τον έχω ακούσει να μιλάει για το έργο της Kate και πόσο ενθουσιασμένος είναι με αυτό, και του αρέσει που αποκτά απήχηση” αναφέρει η εμπειρογνώμονας σε συνέντευξή της στο "True Royalty TV”. 

Ωστόσο, η Nikkhah υποστήριξε ότι υπάρχει ένα πράγμα που ενοχλεί τον πρίγκιπα William. Σύμφωνα με πληροφορίες, στον πρίγκιπα της Ουαλίας δεν αρέσει καθόλου όταν τον κόβουν ή τον αφαιρούν από τις φωτογραφίες με τη σύζυγό και την οικογένεια του. Η Nikkhah είπε ότι συμβαίνει πολύ συχνά όταν το δίδυμο παρευρίσκεται σε έναν κοινό αρραβώνα αλλά την επόμενη μέρα στο πρωτοσέλιδο της εφημερίδας φαίνεται σαν να μην ήταν ποτέ εκεί ο πρίγκιπας William.