Η πριγκίπισσα Mary είναι αναμφίβολα η "Kate Middleton της Δανίας"

Το πρόσφατο πρότζεκτ στο οποίο συμμετείχε η Mary της Δανίας, που θα είχε την έγκριση της πριγκίπισσας της Ουαλίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Αρκετές φορές η Mary της Δανίας και η Kate Middleton έχουν υποβληθεί σε συγκρίσεις και αυτό συμβαίνει διότι οι δύο κυρίες έχουν πολλά κοινά. Αρχικά, και οι δύο ξεκίνησαν από "κοινές θνητές" και έχουν φτάσει πολύ κοντά στον θρόνο του εκάστοτε βασιλείου, δεδομένου ότι μελλοντικά θα γίνουν βασίλισσες. Από τα ρούχα, τα μαλλιά και τον τρόπο που αντιμετωπίζουν τα πράγματα, οι δύο τους φαίνεται να βρίσκουν πολλά κοινά σημεία. Για ακόμη μία φορά, η Mary της Δανίας απέδειξε πως είναι αναμφίβολα η "Kate Middleton της Δανίας" με αφορμή το πρόσφατο πρότζεκτ στο οποίο συμμετείχε. 

Πιο αναλυτικά, η 51 ετών royal έλαβε μέρος στο Royal Run, έναν αγώνα δρόμου που λάνσαρε ο σύζυγός της, πρίγκιπας Frederik με αφορμή τα 50α γενέθλιά του το 2018, κάτι που κατέληξε να γίνει ετήσιος θεσμός. Ειδικότερα, ο αγώνας δρόμου πραγματοποιήθηκε σε 5 διαφορετικές πόλεις, με σύσσωμη τη βασιλική οικογένεια (η πριγκίπισσα Mary με τον σύζυγό της και τα παιδιά τους), να τρέχει.

Στην ουσία, με αυτό τον τρόπο γιορτάστηκαν για ακόμη μία φορά τα γενέθλια του διαδόχου, ο οποίος στις 26 Μαΐου έκλεισε τα 55, ενθαρρύνοντας το κοινό να λάβει μέρος στον αγώνα των 5 χλμ. Ο πρίγκιπας Frederik συμμετείχε επίσης στους αγώνες δρόμου που πραγματοποιήθηκαν στην Aabenraa, το Hening και την Κοπεγχάγη, όπου συμμετείχαν και τα 4 παιδιά του. Πιο συγκεκριμένα, η πριγκίπισσα Mary και ο πρίγκιπας Frederik έχουν αποκτήσει, τον 17χρονο Christian, την 16χρονη Isabella και τα 12χρονα δίδυμα, Vincent και Josephine.

Καταλαβαίνουμε λοιπόν πως η Mary της Δανίας με την Kate Middleton θα είχαν ένα ακόμα θέμα προς συζήτηση, αφού και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι φαν των σπορ και όποτε βρίσκει ευκαιρία ανταγωνίζεται τον σύζυγό της, πρίγκιπα William. 

Διαβάστε Επίσης