Βασίλισσα Letizia | Η στιγμή που τρέχει να βοηθήσει μία γυναίκα που σκόνταψε

Η βασίλισσα της Ισπανίας έδειξε για ακόμη μία φορά την ανθρωπιά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η βασίλισσα Letizia δεν σκέφτηκε στιγμή ούτε το πρωτόκολλο, ούτε τη θέση στην οποία βρίσκεται και έσπευσε το πλευρό μιας γυναίκας, η οποία σκόνταψε και έπεσε. Ειδικότερα, η βασίλισσα της Ισπανίας παρευρέθηκε στην εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Ερυθρού Σταυρού και Ερυθράς Ημισελήνου που έλαβε χώρα στο πολιτιστικό κέντρο Bellas Artes στη Μαδρίτη, όπου απένειμε κάποια βραβεία σε ορισμένα τιμώμενα πρόσωπα. 

Πιο αναλυτικά, η βασίλισσα Letizia παρουσίασε τα Χρυσά Μετάλλια του Ισπανικού Ερυθρού Σταυρού για το 2023, όπου είχε την ευκαιρία να δείξει και την ανθρώπινη πλευρά της. Σύμφωνα με το βίντεο που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, μία γυναίκα η οποία επρόκειτο να λάβει το δικό της βραβείο από τη βασίλισσα της Ισπανίας σκόνταψε και έπεσε δύο φορές. Τότε, η Letizia αλλά και οι υπόλοιποι παρευρισκομένοι στη σκηνή έσπευσαν στον πλευρό της για να τη βοηθήσουν. Η σύζυγος του πρίγκιπα Felipe, μάλιστα, φάνηκε να προσπαθεί να πει μια καλοσυνάτη κουβέντα στη γυναίκα για να μη νιώθει άσχημα.  

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του People, η γυναίκα αυτή ονομάζεται María de los Ángeles García Antón και είναι από τα παλαιά μέλη του συμβουλίου της Ισπανικής Κοινότητας Γηριατρικής και Γεροντολογίας. Η Antón φυσικά δεν άφησε τη στιγμή αυτή να την κυριεύσει και να "χάσει" τη σημαντική απονομή, λαμβάνοντας το βραβείο από τη Letizia. 

Δεν είναι η πρώτη φορά που η βασίλισσα Letizia φαίνεται πως δεν πτοείται από ό,τι κι αν συμβεί, όταν εκτίθεται στο κοινό, αφού πέρσι έδειξε πως είναι "επαγγελματίας" στο να διαχειρίζεται καταστάσεις. Πιο συγκεκριμένα, η βασίλισσα είχε αναλάβει στο πλαίσιο μιας εκδήλωσης να δώσει ένα βραβείο σε μία γυναίκα, η οποία έτυχε να φοράει το ίδιο ακριβώς φόρεμα με εκείνη. Όπως ήταν αναμενόμενο και οι δύο ξέσπασαν σε γέλια, με τη Letizia να θέλει να φωτογραφηθεί με την εν λόγω κυρία, που είχε την ίδια στιλιστική σκέψη μαζί της. 

Διαβάστε Επίσης