Η Helen Mirren ενέδωσε (για ακόμη μία φορά) στη Barbiecore τάση

Η εντυπωσιακή εμφάνιση της ηθοποιού στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ora! στην Ιταλία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Κάθε εμφάνιση της Helen Mirren είναι άξια σχολιασμού, αφού η διάσημη ηθοποιός προσπαθεί να εντυπωσιάζει με τα outfits που επιλέγει, καταφέρνοντας να γίνει έμπνευση για πολλές γυναίκες που την ακολουθούν. Η διάσημη σταρ έδωσε το "παρών" στο Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ora! που λαμβάνει χώρα στην Ιταλία από τις 3 έως τις 7 Ιουνίου, με αφορμή την πρεμιέρα της σειράς στην οποία πρωταγωνιστεί "1923". 

Για την περίσταση, η Mirren φαίνεται πως ενέδωσε στην τάση Barbiecore, (για δεύτερη φορά μέσα στη χρονιά) επιλέγοντας ένα φόρεμα στην απόχρωση του απόλυτου ροζ, το οποίο περιελάμβανε ασημένιες και λευκές πούλιες, που έκαναν ακόμα πιο ενδιαφέρουσα την εμφάνιση. Η ηθοποιός ολοκλήρωσε το λουκ της με ένα ασορτί headband, που ήταν στην ουσία φόρος τιμής στην περιοχή Puglia. 

Η ίδια μάλιστα φωτογραφήθηκε να κρατάει ένα χαρτί που έγραφε "Σώστε τις ελιές", το οποίο αποτελούσε ένα μήνυμα σχετικά με την προστασία του περιβάλλοντος, με σκοπό την υποστήριξή της στον μη κερδοσκοπικό οργανισμό, του οποίου είναι μέλος, "Save the olives". Η ηθοποιός θεώρησε πως το μήνυμά της θα ακουστεί περισσότερο στο εν λόγω φεστιβάλ που πραγματοποιείται στην Ιταλία, που είναι άρρηκτα συνδεδεμένη με τα ελαιόδεντρα. "Το Ora! Fest είναι πολύ διαφορετικό, οι ρίζες του φεστιβάλ είναι σε αυτή την περιοχή και αυτό κάνει τη διαφορά", εξήγησε η σταρ, η οποία πιστεύει πως στα υπόλοιπα φεστιβάλ κινηματογράφου δεν υπάρχει αυτή η μεγάλη σύνδεση με τον τόπο. 

Αφού κάναμε λόγο για τα υπόλοιπα Φεστιβάλ, να σημειώσουμε πως η Mirren δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το ετήσιο Φεστιβάλ των Καννών, στο οποίο έδωσε το "παρών" περπατώντας στο κόκκινο χαλί κατά την πρώτη ημέρα του θεσμού, στην πρεμιέρα της ταινίας "Jeanne du Barry". Η σταρ για την περίσταση επέλεξε ένα φόρεμα στην απόχρωση του γαλάζιου, τολμώντας και βάφοντας τα μαλλιά της στο ίδιο χρώμα.

Διαβάστε Επίσης