Jane Seymour | Φορά το μαγιό της και ποζάρει χωρίς make - up στην Κόστα Ρίκα

Η 72χρονη σταρ απολαμβάνει ένα ανέμελο καλοκαίρι στο εξωτικό νησί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Jane Seymour απολαμβάνει τις διακοπές της στην Κόστα Ρίκα και υποδέχεται το καλοκαίρι με τον πιο ανάλαφρο και make-up free τρόπο.

Φορώντας το μαγιό της, η 72χρονη σταρ ακτινοβολεί ευτυχία και θετική ενέργεια, ενώ παράλληλα στέλνει ένα σημαντικό μήνυμα σε όλες τις γυναίκες που την ακολουθούν. Το μήνυμα της δεν είναι άλλο από το αγαπούν το σώμα τους και να το φροντίζουν όπως μόνο εκείνες ξέρουν. 

Στη φωτογραφία, η Jane Seymour φορά ένα ξεχωριστό ολόσωμο μαγιό, το οποίο αγκαλιάζει τη σιλουέτα της με τον καλύτερο τρόπο και την αναδεικνύει μοναδικά. 

"Η ζεστασιά της άφιξης του καλοκαιριού είναι σαν ένα απαλό αεράκι που ψιθυρίζει την ελπίδα στις ψυχές μας, υπενθυμίζοντάς μας ότι μέσα στις αβεβαιότητες της ζωής, υπάρχει πάντα χώρος για χαρά", έγραψε η σταρ του "Dr. Quinn Medicine Woman” δίπλα στη φωτογραφία. 

Jane Seymour | Φορά το μαγιό της και ποζάρει χωρίς make - up στην Κόστα Ρίκα

"Ας βουτήξουμε στον ωκεανό των δυνατοτήτων, ας απολαύσουμε τον ήλιο της ευγνωμοσύνης και ας αφήσουμε το πνεύμα μας να πετάξει με τα φτερά των ατελείωτων δυνατοτήτων! Καλή #OpenHeartsSunday, μακάρι η ερχόμενη εβδομάδα σας να είναι υπέροχη", πρόσθεσε.

Jane Seymour

Μία ημέρα μετά, η σταρ ανέβαζε μία selfie χωρίς ίχνος μακιγιάζ από την ίδια τροπική τοποθεσία, γράφοντας: "Το δέρμα μου λατρεύει απόλυτα τον τροπικό καιρό! 😄 Έτσι, είναι η ζωή χωρίς μακιγιάζ, στη ζούγκλα!"

Η Seymour μοιράστηκε πρόσφατα το μυστικό πίσω από τη νεανική της εμφάνιση στην οθόνη. Τον Μάρτιο, η ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει αναπτύξει τη δική της τεχνική φωτισμού - γνωστή ως "ιγκλού της Jane" - για τις στιγμές που η κούραση αποτυπώνεται στο δέρμα της. 

Διαβάστε Επίσης