Trooping The Colour | Η πράξη που θα κάνει για πρώτη φορά ο πρίγκιπας Edward προς τιμή του αδερφού του, βασιλιά Καρόλου

Η συμβολική κίνηση του πρίγκιπα Edward στο πρώτο "Trooping The Colour" του νέου βασιλιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Edward ετοιμάζεται να ιππεύσει και να στηρίξει έμπρακτα τον αδερφό του, βασιλιά Κάρολο σε μία αρκετά σημαντική του ημέρα.

Ο Δούκας του Εδιμβούργου θα υποστηρίξει τον μεγαλύτερο αδελφό του, τον βασιλιά Κάρολο, στο πρώτο "Trooping the Colour" της νέας βασιλείας το Σάββατο, με μια προσωπική πρωτιά: θα συμμετάσχει στους δημόσιους εορτασμούς των γενεθλίων του μονάρχη ως έφιππος. Σύμφωνα με τον διεθνή Τύπο, ο πρίγκιπας Edward θα συμμετάσχει στην πομπή ως έφιππος -  συνταγματάρχης της London Guards, του εφεδρικού τάγματος του στρατού της Μεραρχίας Φρουράς. Το νέο τάγμα συγκροτήθηκε ως προϊόν των στρατιωτικών μεταρρυθμίσεων του Μαΐου του 2022.

Επίσης, πιθανότατα στην παρέλαση θα συμμετάσχουν ιππεύοντας ο βασιλιάς Κάρολος, η πριγκίπισσα Άννα και ο πρίγκιπας William, οι οποίοι συμμετείχαν στην περσινή εκδήλωση. Ο βασιλιάς διαδέχθηκε τη μητέρα του βασίλισσα Ελισάβετ ως αρχισυνταγματάρχης και των επτά συνταγμάτων της οικιακής μεραρχίας, ενώ η πριγκίπισσα Άννα είναι συνταγματάρχης των Μπλε και Βασιλικών και ο πρίγκιπας William είναι πλέον συνταγματάρχης της Ουαλικής Φρουράς (ένας ρόλος που ταιριάζει με τον τίτλο του ως πρίγκιπα της Ουαλίας).

Την περασμένη χρονιά, ο ο πρίγκιπας Edward επέβαινε σε άμαξα με τη σύζυγό του Σόφι (που πρόσφατα έλαβε τον τίτλο της Δούκισσας του Εδιμβούργου) και τα δύο τους παιδιά, τη Λαίδη Λουίζ και τον Τζέιμς, κόμη του Wessex. Στη συνέχεια, η τετράδα ενώθηκε με τη βασίλισσα Ελισάβετ και άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας στο μπαλκόνι του παλατιού του Μπάκιγχαμ.

Διαβάστε Επίσης