Al Pacino | Ξανά μπαμπάς στα 83 του - Γέννησε η 29χρονη σύντροφός του

Ο θρυλικός ηθοποιός του Hollywood είναι πλέον πατέρας τεσσάρων παιδιών - Ποιο όνομα θα πάρει;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η οικογένεια του Al Pacino μεγάλωσε, καθώς ένα νέο μέλος προστέθηκε σε αυτή πριν από λίγες ώρες.

Ο 83χρονος αστέρας του Χόλιγουντ καλωσόρισε το πρώτο του παιδί (τέταρτο συνολικά) με την 29χρονη σύντροφό του Noor Alfallah. Η είδηση έρχεται λίγες εβδομάδες μετά την απροσδόκητη ανακοίνωση της εγκυμοσύνης, καθώς το ζευγάρι είναι μαζί κάτι παραπάνω από έναν χρόνο.

Όπως αναφέρει το TMZ, το ζευγάρι είναι ενθουσιασμένο με τον ερχομό του νέου τους μωρού. Ο φωτογραφικός φακός εντόπισε τον ηθοποιό και την παραγωγό – σύντροφό του να γιορτάζουν τον ερχομό του γιου τους με ένα ρομαντικό δείπνο στο Los Angeles, τη στιγμή που η Daily Mail έκανε τη δική της έρευνα συνομιλώντας με τον εκπρόσωπο του ζευγαριού, ο οποίος μάλιστα αποκάλυψε και το όνομα που θα πάρει ο μικρούλης.

"Επιβεβαιώνω πως ο Al Pacino και η Noor Alfallah καλωσόρισαν ένα γιο, με το όνομα Roman Pacino”, ήταν η λακωνική δήλωση του στη βρετανική εφημερίδα. 

Ο Al Pacino και η Noor Alfallah γνωρίστηκαν τον Απρίλιο του 2022, με πηγές του περιβάλλοντος να αποκαλύπτουν ότι ο ηθοποιός εξεπλάγη όταν έμαθε για την εγκυμοσύνη. Την περασμένη εβδομάδα ο σταρ μοιράστηκε τις σκέψεις του για το γεγονός ότι πρόκειται να γίνει ξανά πατέρας στα 83 του χρόνια, αποκαλύπτοντας ότι είναι ενθουσιασμένος που θα συνεχίσει το ταξίδι του στον κόσμο της πατρότητας. 

"Νιώθω σαν να ήταν πάντα έτσι, ξέρετε... Είναι κάτι πολύ ιδιαίτερο". Ο Pacino εξήγησε ότι η εμπειρία του ως μπαμπάς "ήταν πάντα ξεχωριστή", προσθέτοντας ότι έχει "πολλά παιδιά, οπότε αυτό είναι πραγματικά ιδιαίτερο, που έρχεται αυτή τη στιγμή".

Ο θρυλικός ηθοποιός είναι επίσης πατέρας των 22χρονων Anton και Olivia, διδύμων που έχει αποκτήσει με τη πρώην σύντροφό του, Beverly D'Angelo και της 33χρονης Julie Marie με την πρώην σύζυγο και Acting Coach, Jan Tarrant.