Η φωτογραφία του Πρίγκιπα William με τα παιδιά του για τη γιορτή του πατέρα

Τα στιγμιότυπα που μοιράστηκε το Παλάτι για τη γιορτή του πατέρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Λιγότερο "γνωστή" από τη Γιορτή της Μητέρας, ωστόσο ο πλανήτης σήμερα γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα και η βρετανική βασιλική οικογένεια ήταν ανάμεσα σ' αυτές που φρόντισαν να ευχηθούν από νωρίς. Το Παλάτι μοιράστηκε δημόσια δυο στιγμιότυπα του Πρίγκιπα William με τα τρία του παιδιά, τον πρίγκιπα George, την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα Louis, και ευχήθηκε λιτά "ευτυχισμένη γιορτή του πατέρα". 

Στην πρώτη φωτογραφία, ο πρίγκιπας William χαμογελά στον φακό κρατώντας στην αγκαλιά του τον George και την Charlotte, ενώ στα πόδια του κάθεται ο Louis. Στη δεύτερη φωτογραφία, ο πρίγκιπας Louis στέκεται πίσω από τον πατέρα του έχοντας περάσει τα χέρια του γύρω από τον λαιμό του, ενώ η Charlotte και ο George έχουν γυρίσει και κοιτάζουν τρυφερά τον William που τους αγκαλιάζει με τα χέρια του. 

Η φωτογραφία αποτίνει κι έναν έμμεσο φόρο τιμής στην εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ αφού ο William και τα παιδιά του είναι καθισμένα πάνω σ' ένα παγκάκι που ήταν δώρο για τα 90α γενέθλια της βασίλισσας το 2016.