Πρίγκιπας William | Η καταπληκτική ομοιότητα με την κόρη του στην ίδια ηλικία

Η πριγκίπισσα Charlotte τελικά είναι η "δίδυμη" του διάσημου μπαμπά της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Όσο κι αν η πριγκίπισσα Charlotte έκλεψε τις εντυπώσεις στην τελετή στέψης του παππού της, μιμούμενη τις κινήσεις και την εμφάνιση της μητέρας της, Kate Middleton, η αλήθεια είναι πως η μοναχοκόρη των Waleses είναι φτυστή με τον πατέρα της, πρίγκιπα William. Όσο κι αν με μία πρώτη ματιά, αυτό είναι δύσκολο να διαπιστωθεί, μία αναδρομή στο παρελθόν θα σας πείσει.

Διαβάστε Επίσης

Ειδικότερα, ο fan λογαριασμός που υπάρχει στο Instagram με όνομα @hrhprincegeorgewales αναρτά διάφορες φωτογραφίες των παιδιών της βασιλικής οικογένειάς της Αγγλίας, δίνοντας διάφορες πληροφορίες για τα μικρότερη βασιλιά μέλη. Με αφορμή την ημέρα των γενεθλίων της πριγκίπισσας Charlotte, που έλαβε χώρα πριν από λίγες ημέρες, κατά την οποία το Παλάτι δημοσίευσε μία φωτογραφία της νεαρής Wales, ο εν λόγω λογαριασμός ανάρτησε μια παλιά φωτογραφία του πρίγκιπα William, στην οποία η ομοιότητα είναι καταπληκτική. 

Ειδικότερα, ο πρίγκιπας William στην εν λόγω φωτογραφία είναι 8 ετών, όπως η κόρη του, στην οποία αναγνωρίζουμε πολλά κοινά εξωτερικά χαρακτηριστικά που μοιράζονται. Έτσι, μπορεί η πριγκίπισσα Charlotte να έχει κληρονομήσει τη χάρη και την υπομονή της μητέρας της, ωστόσο εξωτερικά μοιάζει αρκετά στον πατέρα της. Από την άλλη, η πριγκίπισσα Charlotte δεν είναι μόνο ίδια ο πατέρας της, καθώς εντοπίζουμε μεγάλη ομοιότητα και με τη βασίλισσα Ελισάβετ. Πιο αναλυτικά, αν ανατρέξει κανείς στις φωτογραφίες της Charlotte και της εκλιπούσας προ-γιαγιάς της σε παιδική ηλικία θα διαπιστωθεί η "τρομακτική" ομοιότητα των δύο royals. 

Διαβάστε Επίσης