Η Sarah Ferguson "αισθάνεται πολύ τυχερή που είναι ζωντανή"

Η Δούκισσα του York θέλει να ευχαριστήσει τους δύο απίστευτους χειρουργούς που της έσωσαν τη ζωή.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Δούκισσα του York, Sarah Ferguson, φαίνεται να αισθάνεται "πολύ τυχερή που ζει" μετά την εγχείρηση στην οποία υποβλήθηκε για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού, μετά από μια μαστογραφία ρουτίνας.

Την περασμένη εβδομάδα, εκπρόσωπος της 63χρονης Ferguson δήλωσε στην εφημερίδα "The Independent” ότι η μαστεκτομή ήταν επιτυχής και ότι η Δούκισσα αναρρώνει με την οικογένειά της, η οποία δεν φεύγει από το πλευρό της.

Μάλιστα, η ίδια πηγή προσθέτει ότι: "Είναι επίσης εξαιρετικά ευγνώμων στο προσωπικό που συμμετείχε στη μαστογραφία, το οποίο εντόπισε την ασθένειά της, η οποία κατά τα άλλα ήταν χωρίς συμπτώματα, και πιστεύει ότι η εμπειρία της υπογραμμίζει τη σημασία του τακτικού ελέγχου".

Τώρα, ένας φίλος της Ferguson φέρεται να δήλωσε στη Mail on Sunday ότι η επέμβαση διήρκεσε σχεδόν οκτώ ώρες και ήταν "πιο δύσκολη από ό,τι νομίζει ο κόσμος".

"Σήμερα, το μήνυμα που θέλει να περάσει είναι ότι είναι πολύ ευγνώμων σε όσους την έσωσαν και αισθάνεται πολύ τυχερή που ζει", ανέφερε η εφημερίδα σύμφωνα με την πηγή της.

Εκ μέρους της Ferguson, η πηγή ευχαρίστησε τους χειρουργούς Christina Choy και Stuart James "που πραγματοποίησαν την επέμβαση" και όλη την ιατρική ομάδα "που εργάστηκε ακούραστα για να τη βοηθήσει". Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η κόρη της Ferguson, η πριγκίπισσα Ευγενία, έχει "σχεδόν μετακομίσει" στο Royal Lodge, όπου η Δούκισσα ζει με τον πρίγκιπα Άντριου, για να φροντίσει τη μητέρα της. Η μεγαλύτερη κόρη του πρώην ζευγαριού, η πριγκίπισσα Βεατρίκη, είναι "συνεχώς στο τηλέφωνο" με την Ferguson, την οποία επισκέπτεται συχνά, κάνοντας την ανάρρωση της μητέρας της πιο ευχάριστη. 

Διαβάστε Επίσης