Βασιλιάς Κάρολος - Καμίλα | Μαθητές έστειλαν γράμμα για την τελετή στέψης - Πώς απάντησαν;

Η κάρτα των μαθητών έφτασε στο Παλάτι και ο βασιλιάς με τη βασίλισσα απάντησαν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο βασιλιάς Κάρολος και η βασίλισσα Καμίλα μόλις έκαναν τη μέρα μερικών Άγγλων μαθητών καλύτερη με ένα ειδικό e-mail. 

Το Mayfield Preparatory School στα West Midlands μοιράστηκε στο Twitter την Παρασκευή ότι οι μαθητές τους έλαβαν μια απάντηση από τον βασιλιά και τη βασίλισσα αφού οι μαθητές τούς έγραψαν με αφορμή τη στέψη τους στις 6 Μαΐου.

"Αυτή την εβδομάδα το σχολείο έλαβε επιστολή και κάρτα από την Αυτού Μεγαλειότητα τον βασιλιά Κάρολο και τη βασίλισσα Καμίλα, ευχαριστώντας τους μαθητές που τους έγραψαν με αφορμή τη στέψη τους", ανέφερε το σχολείο. "Ο επικεφαλής της βασιλικής αλληλογραφίας, Thomas Claridge, έγραψε την επιστολή εκ μέρους τους. Πόσο υπέροχο!"

Η κάρτα περιείχε το επίσημο πορτρέτο του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα που τραβήχτηκε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ μετά την τελετή στέψης. Το ζευγάρι εμφανίζεται με πλήρη βασιλική στολή, συμπεριλαμβανομένων των στεφάνων τους - ενώ ο μονάρχης πόζαρε με το αυτοκρατορικό κρατικό στέμμα (στην πραγματικότητα στέφθηκε με το στέμμα του Αγίου Εδουάρδου πριν το ανταλλάξει με το άλλο κεφαλόδεσμο για να αποχωρήσει από την τελετή), η σύζυγός του φορούσε το στέμμα της Βασίλισσας Μαρίας τη μεγάλη μέρα.

Στο μπροστινό μέρος της κάρτας απεικονιζόταν το κοινό κρυπτογράφημα του Καρόλου και της Καμίλα, το οποίο εμφανίστηκε για πρώτη φορά δημόσια τον περασμένο μήνα στο εξώφυλλο του προγράμματος των ιπποδρομιών Royal Ascot. Στο εσωτερικό υπήρχε ένα γλυκό μήνυμα: "Συγκινηθήκαμε βαθύτατα από το πολύ ευγενικό και στοχαστικό μήνυμά σας μετά τη στέψη μας. Είμαστε εξαιρετικά ευγνώμονες σε όλους όσοι συμμετείχαν στους εορτασμούς που με τόση γενναιοδωρία βρήκατε τον χρόνο να μας γράψετε για αυτή την πολύ ξεχωριστή περίσταση".

Η κάρτα περιείχε επίσης τις βασιλικές υπογραφές του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα. Και οι δύο υπέγραψαν το μικρό τους όνομα ακολουθούμενο από το γράμμα "R", το οποίο σημαίνει "rex" (η λατινική λέξη για τον βασιλιά) στο όνομα του Καρόλου και "regina" (η λατινική λέξη για τη βασίλισσα) στην υπογραφή της Καμίλλας.

Διαβάστε Επίσης