Πρίγκιπας Andrew | Ο βασιλιάς Κάρολος "μπλοκάρει" τις καλοκαιρινές του διακοπές

Το πρόβλημα με την ιδιοκτησία του πρίγκιπα Andrew συνεχίζει να πρωταγωνιστεί.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο αρκετά αμφιλεγόμενος πρίγκιπας Andrew κινδυνεύει να στερηθεί την αγαπημένη του καλοκαιρινή απόδραση τις επόμενες εβδομάδες. 

Η Daily Mail αναφέρει ότι το κτήμα Balmoral, που συνήθως αποτελεί την καλοκαιρινή απόδραση για τον Δούκα του York και την οικογένειά του, θα είναι εκτός ορίων για μεγάλο μέρος του καλοκαιριού. Ο βασιλιάς Κάρολος αποφάσισε να κρατήσει το κτήμα ανοιχτό για άλλες δύο εβδομάδες, μέχρι τις 16 Αυγούστου. Αυτό σημαίνει ότι οι χώροι θα είναι εκτός ορίων για τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ιστορικά, ο δούκας απολάμβανε να περνάει χρόνο στο κτήμα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, με την πρώην σύζυγό του Sarah, δούκισσα του York, και τα δύο τους παιδιά, την πριγκίπισσα Βεατρίκη και την πριγκίπισσα Ευγενία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη διαμάχη για την κατοικία του πρίγκιπα Andrew φέτος. Ο δούκας του York ζει στο Royal Lodge από το 2003, αλλά κυκλοφορούν φήμες που υποδηλώνουν ότι ο βασιλιάς Κάρολος Γ' επιθυμεί ο πρίγκιπας να μετακομίσει από το κτήμα αργότερα φέτος. Ο Andrew θα μετακομίσει στο μικρότερο Frogmore Cottage, όπου είχαν την έδρα τους ο Harry και η Meghan πριν μετακομίσουν στο Montecito της Καλιφόρνια. 

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ωστόσο, ότι θα μπορέσουν να παραμείνουν εκεί όσο η Sarah, Δούκισσα του York αναρρώνει από την πρόσφατη μαστεκτομή της. Ορισμένοι εικάζουν ότι ο βασιλιάς σχεδίαζε να διακόψει την οικονομική υποστήριξη προς τον Andrew, γεγονός που θα καθιστούσε εξαιρετικά δύσκολο για τον δούκα να συνεχίσει να αντέχει οικονομικά να ζει εκεί.