"Κάνουμε όλοι τον σταυρό μας" | Η αδερφή της Céline Dion μας ενημερώνει για την κατάσταση υγείας της σταρ

Η Claudette Dion μιλά για την ανάρρωση της εμβληματικής τραγουδίστριας και μοιράζεται τις ανησυχίες της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Από τότε που η Céline Dion γνωστοποίησε τη διάγνωση του συνδρόμου της δυσκαμψίας τον Δεκέμβριο του 2022, οι πιστοί θαυμαστές της ήθελαν να μάθουν περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση της υγείας της και την ανάρρωση της

Ενώ η τραγουδίστρια έχει μοιραστεί ελάχιστες πληροφορίες για την υγεία της από την αρχική αποκάλυψη και έχει παραμείνει σε μεγάλο βαθμό μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, η αδελφή της, Claudette Dion, έδωσε στους θαυμαστές της ελπίδα, αφού πρόσφατα μοιράστηκε μια ενημέρωση για την κατάσταση της Céline ως ένδειξη σεβασμού στο φανατικό κοινό που την (παρ)ακολουθεί εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Σύμφωνα με το Journaldesfemmes.fr, η 74χρονος εμφανίστηκε στην τηλεοπτική εκπομπή του Κεμπέκ, Bonsoir Bonsoir, και δήλωσε ότι η Celine βρίσκεται σε μία "δυναμική κατάσταση" και "εργάζεται σκληρά" για να διαχειριστεί τα συμπτώματά της

"Όλοι κάνουμε τον σταυρό μας και χαίρομαι που ο κόσμος ανησυχεί", δήλωσε η Claudette στον παρουσιαστή Jean-Philippe Wauthier. "Δουλεύει σκληρά και είμαστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε. Δεν μπορεί αυτή η ιστορία να έχει διαφορετικό τέλος", πρόσθεσε. 

Η Claudette θυμήθηκε μια συναισθηματική συζήτηση που είχε με τη Celine, στην οποία είπε στην αδελφή της: "Αυτό δεν είναι δυνατόν. Ο ουρανός έκανε λάθος". Η Celine φέρεται να απάντησε: "Ο Θεός δεν μπορεί να το κάνει αυτό: "Θα με κάνεις να κλάψω". 

Η ενημέρωση της Claudette έρχεται μετά τη δύσκολη απόφαση που πήρε η Celine να ακυρώσει εντελώς την παγκόσμια περιοδεία της μετά από αρκετές αναβολές μετά τη διάγνωση. "Δουλεύω πολύ σκληρά για να ανακτήσω τις δυνάμεις μου, αλλά οι περιοδείες μπορεί να είναι πολύ δύσκολες ακόμα και όταν είσαι 100%", ανέφερε σε δήλωσή της τον Μάιο. 

"Λυπάμαι πολύ που θα σας απογοητεύσω όλους για άλλη μια φορά. Δεν είναι δίκαιο απέναντί σας να αναβάλλουμε συνεχώς τις συναυλίες και παρόλο που μου ραγίζει η καρδιά, είναι καλύτερο να τα ακυρώσουμε όλα τώρα μέχρι να είμαι πραγματικά έτοιμη να ξαναβγώ στη σκηνή. Θέλω να ξέρετε όλοι σας, ότι δεν τα παρατάω... και ανυπομονώ να σας ξαναδώ", είχε γράψει στην ανακοίνωση της.