Πρίγκιπας George | Το δώρο των γονιών του για τα 10α γενέθλια του ήρθε λίγες ημέρες νωρίτερα

Μπορεί τα γενέθλιά του να είναι στις 29 Ιουλίου, όμως, η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William δεν μπορούσαν να περιμένουν μέχρι τότε για το δώρο τους.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί ο πρίγκιπας George να μην γιορτάσει τα γενέθλιά του πριν το ημερολόγιο δείξει 29 του μηνός, όμως, ο μπαμπάς του (σ.σ. πρίγκιπα William) και η μαμά του (σ.σ. Kate Middleton) φρόντισαν να του αποκαλύψουν το δώρο τους λίγο νωρίτερα.

Το νεαρό μέλος της βασιλικής οικογένειας ακολούθησε τους γονείς του, Kate Middleton και πρίγκιπα William, καθώς και την αδελφή του, πριγκίπισσα Charlotte (στην πρώτη της εμφάνιση στο Wimbledon) στον τελικό των ανδρών του εμβληματικού τουρνουά τένις το απόγευμα της Κυριακής.

Για την έξοδο, και τα δύο βασιλικά αδέλφια ήταν ντυμένα στα μπλε και κάθισαν ο ένας δίπλα στον άλλο στο Royal Box ανάμεσα στους γονείς τους. Απών από την εκδήλωση ήταν ο 5χρονος αδελφός πρίγκιπας Louis, που ίσως κρίθηκε πολύ μικρός για την έξοδο.

Πρίγκιπας George | Το δώρο των γονιών του για τα 10α γενέθλια του ήρθε λίγες ημέρες νωρίτερα

Ο πρίγκιπας George και η πριγκίπισσα Charlotte ακολούθησαν τον πρίγκιπα William και την Kate Middleton κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού, παρακολουθώντας στενά και αντιδρώντας στη δράση με ακατάσχετο ενθουσιασμό και έκπληξη – και με γκριμάτσες, οι οποίες φυσικά έγιναν viral. 

Αυτή, λοιπόν, η έξοδος και εμφάνιση ήταν, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Daily Mail, το πρώτο μέρος του royal δώρου που ετοιμάζουν ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας στον γιο τους. 

Η παιδική ηλικία του πρίγκιπα George είναι πολύ διαφορετική από εκείνη των προηγούμενων βασιλικών διαδόχων, σε μεγάλο βαθμό χάρη στην παιδική ηλικία της μητέρας του εκτός βασιλικής οικογένειας.

"Προερχόμενη από ένα διαφορετικό υπόβαθρο, εκτιμά τη σημασία του οικογενειακού χρόνου", λέει πηγή προσκείμενη στο βασιλικό σπίτι. "Δεν μεγάλωσε σε αυτό το αριστοκρατικό περιβάλλον όπου βλέπεις τα παιδιά για λίγο χρόνο κάθε μέρα".

Διαβάστε Επίσης