Πριγκίπισσα Charlotte | Οι γκριμάτσες της στον τελικό του Wimbledon έγιναν (ξανά) viral

Η κόρη της Kate Middleton και του πρίγκιπα William έστρεψε τα βλέμματα όλων στην εξέδρα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Kate Middleton να έχει ένα σταθερό ραντεβού με τον τελικό – και όχι μόνο – του Wimbledon, όμως, το ίδιο δεν ίσχυε μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής για την οκτάχρονη κόρη της. 

Η πριγκίπισσα Charlotte συνόδευσε τους γονείς της, την Kate Middleton και τον πρίγκιπα William, καθώς και τον αδελφό της, πρίγκιπα George, στον τελικό των ανδρών του εμβληματικού βρετανικού τουρνουά τένις την Κυριακή. Ο 5χρονος αδελφός της, πρίγκιπας Louis, δεν ακολούθησε τους γονείς και τα αδέλφια του σε αυτή την κοινή εμφάνιση.

Πριγκίπισσα Charlotte | Οι γκριμάτσες της στον τελικό του Wimbledon έγιναν (ξανά) viral

Για την έξοδο, τόσο η πριγκίπισσα Charlotte όσο και ο πρίγκιπας George φορούσαν μπλε ρούχα. Μόνο που η μικρή πριγκίπισσα είχε στη διάθεση της ένα κομψό αξεσουάρ για την καλοκαιρινή εκδήλωση: γυαλιά ηλίου, τα οποία φόρεσε με τον πιο στιλάτο και viral τρόπο. Τα ροζ γυαλιά ηλίου σε συνδυασμό με τις εκφράσεις προσώπου της Charlotte την ανέδειξαν – ξανά – σε βασίλισσα του διαδικτύου και των memes. Παρόλο που οι βασιλείς αποφεύγουν τα γυαλιά ηλίου στις επίσημες εκδηλώσεις, το Wimbledon αποτελεί συχνά εξαίρεση, με την πριγκίπισσα Kate να φορά συχνά γυαλιά ηλίου στους αγώνες.

Πριγκίπισσα Charlotte

Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι πιστοί φανατικοί του Wimbledon - η Kate είναι προστάτιδα του All England Lawn Tennis and Croquet Club - και πρόσφατα πρόσθεσαν και τα παιδιά τους στο καλοκαιρινό αθλητικό γεγονός.

Πριγκίπισσα Charlotte
Πριγκίπισσα Charlotte

Ο πρίγκιπας George παρακολούθησε το αθλητικό γεγονός για πρώτη φορά πέρυσι, καθήμενος στο βασιλικό θεωρείο για να παρακολουθήσει τον τελικό των ανδρών, προτού του δοθεί η ευκαιρία να κρατήσει το τρόπαιο του Novak Djokovic. Η πριγκίπισσα Charlotte είχε αντίστοιχα μια συναρπαστική σόλο μέρα με την Kate και τον William τον Αύγουστο του 2022 στους Αγώνες της Κοινοπολιτείας. Παρακολούθησε διάφορα αγωνίσματα, συμπεριλαμβανομένης της γυμναστικής, η οποία αποκάλυψε ότι είναι η αγαπημένη της.

Διαβάστε Επίσης