Πριγκίπισσα Charlene | Η μυστηριώδης εξαφάνισή της έχει προκαλέσει ανησυχία

Τη στιγμή που ο πρίγκιπας Αλβέρτος βρέθηκε στο Wimbledon, η σύζυγός του έχει να πραγματοποιήσει δημόσια εμφάνιση για περισσότερες από τρεις εβδομάδες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί αρκετοί να περίμεναν ότι η Charlene του Μονακό θα συνόδευε τον σύζυγό της, πρίγκιπα Αλβέρτο στην εμφάνιση του στο Wimbledon, όμως, κάτι τέτοιο δεν συνέβη. 

Η πριγκίπισσα Charlene εξαφανίστηκε για άλλη μια φορά από την κοινωνική της ζωή με αρκετούς στο Μονακό να έχουν αρχίσει να ανησυχούν για την ίδια. Η σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, η δεν έχει εμφανιστεί δημοσίως εδώ και αρκετές εβδομάδες, πυροδοτώντας φήμες ότι παίρνει και πάλι άδεια από τα βασιλικά της καθήκοντα, καθώς και ότι το πριγκιπικό ζευγάρι του Μονακό περνάει ακόμη μία κρίση στη σχέση του.

Ενώ ο Αλβέρτος παρευρέθηκε στο τουρνουά τένις του Wimbledon και κάθισε μέσα στο βασιλικό θεωρείο πριν από λίγες ημέρες, ο 65χρονος συνοδευόταν από την πρώτη του ξαδέλφη τη Melanie-Antoinette Costello de Massy.

Σύμφωνα με το Vanity Fair, η Melanie-Antoinette είναι η κόρη της ξαδέλφης του πρίγκιπα Αλβέρτου, βαρόνης Elizabeth Ann de Massy, η οποία κάποτε ήταν κοντά στους γονείς του, τον πρίγκιπα Ρενιέ Γ' και την πριγκίπισσα Γκρέις του Μονακό. 

Η Costello de Massy συνόδευε επίσης τον Αλβέρτο σε βασιλικές υποχρεώσεις καθ' όλη τη διάρκεια του 2021, καθώς η Charlene έμεινε για μήνες μακριά από το Μονακό μετά από λοίμωξη του ιγμορείου που είχε υποστεί κατά τη διάρκεια επίσκεψης στην οικογένειά της στη Νότια Αφρική. Η 45χρονη πριγκίπισσα επέστρεψε στο Μονακό μετά από περίπου επτά μήνες και στη συνέχεια έφυγε ξανά για να περάσει άλλους τρεις μήνες μένοντας σε ένα εξειδικευμένο κέντρο υγείας στην Ελβετία.

Πάντως, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες η πριγκίπισσα Charlene είναι κυριολεκτικά άφαντη. 

Διαβάστε Επίσης