Βασίλισσα Καμίλα | Το γλυκό υποκοριστικό με το οποίο την αποκαλούν τα εγγόνια της

Στα μάτια τους, η Καμίλα δεν είναι απλά η βασίλισσα, αλλά μία τρυφερή γιαγιά.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Καμίλα επισήμως να είναι η βασίλισσα του Ηνωμένου Βασιλείου, αλλά στα μάτια των πέντε εγγονιών της είναι μία αξιολάτρευτη γιαγιά. Την οποία αποκαλούν με ένα αξιολάτρευτο υποκοριστικό.

Το οικογενειακό παρατσούκλι της βασίλισσας Καμίλα αποκάλυψαν οι Times σε νέα συνέντευξη της Sara Parker Bowles, η οποία ήταν στο παρελθόν παντρεμένη με τον γιο της Καμίλα, Tom Parker Bowles. Και αυτό δεν είναι άλλο από μία τρυφερή παραλλαγή του Granny, "Gaga". Υπενθυμίζεται ότι η βασίλισσα Καμίλα έχει 5 εγγόνια

Στο εκτενές ρεπορτάζ που δημοσιεύτηκε το Σάββατο, η Sara μίλησε για το πώς ήταν να ετοιμάζει τα παιδιά της για την ημέρα στέψης του βασιλιά Καρόλου και της βασίλισσας Καμίλα στις 6 Μαΐου. Η συντάκτρια μόδας και επιχειρηματίας Wardrobe Revivals μοιράζεται με τον πρώην σύζυγό της την 16χρονη κόρη Λόλα και τον 13χρονο γιο Φρέντι. Το πρώην ζευγάρι παντρεύτηκε το 2005 και χώρισε το 2018 μετά από 13 χρόνια γάμου.  

Ενώ το ντύσιμο του Freddy ήταν προκαθορισμένο ως Page of Honor (ένας βασιλικός ρόλος στον οποίο μπήκε μαζί με τα πρώτα ξαδέλφια του Gus και Louis Lopes, τους δίδυμους γιους της κόρης της Καμίλα, Laura Lopes, και απέναντι από τον πρίγκιπα George), η Sara δήλωσε ότι η εμφάνιση της Lola χρειάστηκε λίγο περισσότερο σχεδιασμό.

"Όλοι νομίζουν ότι είναι τυχαίο το γεγονός ότι όλοι βγαίνουν με τα σωστά χρώματα, αλλά είναι πολύ προσεκτικά υπαγορευμένο στα παρασκήνια", είπε για την παρουσία της στην τελετή στέψης. "Στο τέλος της επιλέξαμε ένα υπέροχο φόρεμα Roland Mouret".

Η Sara παρακολούθησε επίσης την τελετή στέψης στο Αβαείο του Westminster και παρακολουθούσε στενά όταν ο Freddy εμφανίστηκε στο μπαλκόνι του παλατιού του Buckingham μαζί με τον νεοστεφανωμένο βασιλιά και τη βασίλισσα μαζί με άλλα μέλη της βασιλικής οικογένειας.

Διαβάστε Επίσης