"Η Kate Middleton είναι πολύ πιο σκληρή απ' ό,τι νομίζει ο κόσμος"

Οι αποκαλύψεις ενός royal expert για την πριγκίπισσα της Ουαλίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Για τους περισσότερους η Kate Middleton είναι μια γλυκιά και ευγενική φυσιογνωμία. Αυτό αποπνέει κάθε δημόσια εμφάνισή της, ακόμα και στις πιο δύσκολες στιγμές, μόνο που η πριγκίπισσα της Ουαλίας δεν είναι μόνο αυτό. Όπως αποκαλύπτει ο Valentine Low στο Page Six, είναι πολύ πιο σκληρή απ' ό,τι δείχνει

Διαβάστε Επίσης

"Το ενδιαφέρον είναι ότι, στο παρασκήνιο, είναι πολύ πιο ατσάλινη, πολύ πιο σκληρή απ' ό,τι νομίζουμε", δήλωσε ο Low. "Είναι αυτή η ωραία γυναίκα, που ντύνεται ωραία, χαμογελάει ωραία, και προσφέρει αναμφισβήτητα φιλανθρωπικό έργο. Πολλοί θεωρούν ότι είναι μειλίχια". Ο συγγραφέας του βιβλίου "Courtiers" αναφέρεται σ' ένα συγκεκριμένο περιστατικό που είναι ενδεικτικό του σθένους της πριγκίπισσας: όταν ο πρίγκιπας  Harry και η Meghan Markle μίλησαν στην Oprah Winfrey κατηγορώντας τη βασιλική οικογένεια για "κακομεταχείριση", την Kate Middleton ότι έκανε τη δούκισσα του Sussex να κλάψει πριν τον γάμο της, αλλά και για ρατσιστικά σχόλια για το αγέννητο παιδί τους, το Παλάτι προχώρησε σε μία ανακοίνωση που έλεγε: "Όλη οικογένεια θλίβεται που μαθαίνει το πόσο δύσκολα ήταν τα τελευταία χρόνια για τον Harry και τη Meghan. Τα ζητήματα που τέθηκαν, ιδίως αυτό που αφορά τα ρατσιστικά σχόλια, είναι ανησυχητικά. Αν και ορισμένες αναμνήσεις μπορεί να διαφέρουν, θα ληφθούν σοβαρά υπ' όψιν και θα διευθετηθούν ιδιωτικά από την οικογένεια". 

Αυτή η τελευταία πρόταση, που υπονοεί ότι υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές στη αφήγηση των γεγονότων, αποδίδεται από τον Valentine Low στην Kate Middleton. "Κάποια μέλη της βασιλικής οικογένειας θεώρησαν ότι αυτό το σχόλιο δεν θα πήγαινε καθόλου καλά και θα έδινε συνέχεια στη δυσάρεστη κατάσταση με τον Harry και τη Meghan. Όμως, ήταν η Kate που επέμενε ότι αυτή η δήλωση έπρεπε να παραμείνει στην ανακοίνωση ώστε να μη ληφθεί η εκδοχή του Harry και της Meghan ως η μοναδική αλήθεια".

Όπως θα πει ο συγγραφέας, "η Kate Middleton ξέρει πως μια μέρα θα γίνει βασίλισσα και σκέφτεται πάρα πολύ προσεκτικά τι είναι αυτό που θα εξασφαλίσει σταθερότητα, ασφάλεια και δύναμη στον θεσμό της μοναρχίας. Είναι καλή, έχει πολύ καλή αντίληψη της συνολικής εικόνας, του μακροπρόθεσμου παιχνιδιού". 

Διαβάστε Επίσης