Μαρία Ολυμπία | Οι καλύτερες εμφανίσεις της με το νέο look στα μαλλιά

Με αφορμή τα σημερινά της γενέθλια επιλέξαμε τα σύνολα που ξεχώρισαν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Μαρία Ολυμπία έχει σήμερα τα γενέθλιά της. Η κόρη της Marie Chantal και του Παύλου γίνεται 27 και έχει ήδη καταφέρει σημαντικά βήματα στον χώρο της μόδας. Μετρά μεγάλες συνεργασίες με διάσημα brand και κορυφαίους οίκους ενώ έχει και μία εξίσου ενδιαφέρουσα κοινωνική ζωή.

Κινείται άλλωστε από μικρή στους βασιλικούς και κοσμικούς κύκλους της Ευρώπης και τα τελευταία χρόνια έχει τραβήξει πάνω της και τα φώτα της δημοσιότητας. Ειδικά για τον κόσμο της μόδας αποτελεί σημείο αναφοράς. Με αφορμή τα γενέθλιά της επιλέξαμε πέντε από τις πιο εντυπωσιακές εμφανίσεις που έχει κάνει τους τελευταίους μήνες με το νέο look στα μαλλιά της!

Με στιλ στο Παρίσι

Το Παρίσι ήταν η πόλη που ενέπνευσε περισσότερα τα looks της. Ξεκινώντας από το ροζ φόρεμα που επέλεξε στο catwalk του Giambattista Valli μέχρι τα σύνολα που επέλεξε για να παρακολουθήσει, από την πρώτη σειρά, τα fashion shows. 

Σε μία από τις εμφανίσεις της η Μαρία Ολυμπία επέλεξε ένα στράπλες μίνι φόρεμα Valentino.

Μαρία Ολυμπία | Οι καλύτερες εμφανίσεις της με το νέο look στα μαλλιά

Η Μαρία Ολυμπία βρέθηκε και στο σόου του Dior επιλέγοντας ένα λευκό σύνολο του γαλλικού οίκου. 

H Μαρία Ολυμπία.

Κομψή και στο Instagram

Στη λίστα με τις καλύτερες εμφανίσεις της δεν θα μπορούσαμε να μη βάλουμε και το ροζ Gucci που επέλεξε για το πάρτι της Jazzy De Lisser. 

Το κόκκινο είναι ένα χρώμα που φαίνεται πως αγαπά ιδιαίτερα αφού μέσα σε λίγες μέρες το επέλεξε και σε δεύτερη εμφάνισή της.

Διαβάστε Επίσης