Δυσάρεστα νέα για τον Bruce Willis | Η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε

Όσα αποκάλυψε η πρώην σύντροφος του, Maria Bravo.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ήταν Φεβρουάριος, όταν η οικογένεια του Bruce Willis γνωστοποίησε τα δυσάρεστα νέα σχετικά με την υγεία του ηθοποιού, ο οποίος, όπως είχε ανακοινωθεί τότε, πάσχει από μετωποκροταφική άνοια. Έκτοτε, η σύζυγός του, Emma Heming – Willis μαζί με την πρώην σύζυγό του, Demi Moore και τα παιδιά τους είναι συνεχώς στο πλευρό του φροντίζοντας τον.

Τα πράγματα, όμως, δεν πάνε όπως θα ήθελε η οικογένεια του πολυβραβευμένου ηθοποιού. Σύμφωνα με την Maria Bravo, πρώην σύντροφο του Willis, η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε με τον Bruce να περνά μία από τις πιο δύσκολες φάσεις μετά τη διάγνωση της ασθένειας του.

"Γίνεται όλο και χειρότερα. Δεν είναι καλά. Μίλησα με τη σύζυγό του, με την Emma και δυστυχώς είναι μια ασθένεια που χειροτερεύει όλο και περισσότερο. Του στέλνουμε άφθονη θετική ενέργεια και πολλή αγάπη”, ανέφερε η πρώην σύζυγός του κατά τη διάρκεια μίας φιλανθρωπικής εκδήλωσης , στην οποία παρέστη ως καλεσμένη.

Ο Willis και η Bravo, η σχέση των οποίων διήρκεσε δύο χρόνια, γνωρίστηκαν στα εγκαίνια ενός εστιατορίου, του Planet Hollywood, στις αρχές αυτού του αιώνα, κατά τον οποίο είχαν αποφασίσει να μοιράσουν την ζωή τους ανάμεσα στο Λος Άντζελες και την Μαρμπέλα της Ισπανίας. Παρά τον χωρισμό τους, η Bravo πραγματοποίησε μερικά τρυφερά δημόσια σχόλια στον Willis αφού έμαθε για την κατάσταση της υγείας του.

"Όλη μου η αγάπη στον Bruce και την όμορφη οικογένειά του", είχε γράψει χαρακτηριστικά.