Lisa Kudrow | Έγινε 60 και η Courteney Cox και η Jennifer Aniston αποκάλυψαν τα υποκοριστικά της

Τα γενέθλια της Lisa Kudrow έκαναν τους fans να γυρίσουν πίσω στην εποχή που τρεις τους έγιναν αχώριστες.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Έχουν περάσει σχεδόν δύο δεκαετίες από τότε που οι πρωταγωνίστριες των Friends, Jennifer Aniston, Courteney Cox και Lisa Kudrow ή αλλιώς Rachel Green, Monica Geller και Phoebe Buffay είναι αχώριστες. Η τελευταία γιόρτασε την Κυριακή 30 Ιουλίου τα 60α γενέθλιά της και οι καλές της φίλες αποφάσισαν να της ευχηθούν και δημόσια. Μάλιστα, αποκάλυψαν με αυτό τον τρόπο και τα υποκοριστικά της

Οι ευχές της Jennifer Aniston

"Σας παρακαλώ γιορτάστε μαζί μου έναν από τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους στον πλανήτη. Τη Lisa Kudrow" έγραψε η Jennifer Aniston. Η 54χρονη ηθοποιός συνόδευσε τις ευχές της με μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες. "Είναι φίλη μου και οικογένειά μου για σχεδόν 30 υπέροχα χρόνια. Σε χαίρομαι. Σε αγαπώ" πρόσθεσε πριν αναφερθεί σε εκείνη ως γλυκιά της "Floosh".

Η Courtney Cox πήρε τη σκυτάλη

Μέσα από το Instagram ευχήθηκε και η τρίτη της παρέας. H Courteney Cox χαρακτήρισε τη Lisa Kudrow ως την "πιο έξυπνη, πιο αστεία και πιο συμπονετική" ανεβάζοντας κι εκείνη μια σειρά από κοινές τους φωτογραφίες. "Πάντα νιώθω ορατή και νιώθω να με αγαπούν όταν είμαι κοντά σου. Αυτό είναι το δώρο που δίνεις σε αυτούς που αγαπάς" συνέχισε η 59χρονη πρωταγωνίστρια. Στη συνέχεια ανέφερε ένα ακόμη ψευδώνυμο της εορτάζουσας αφού την αποκάλεσε "Loot" μου. 

Η απάντηση της Lisa Kudrow αποκάλυψε και τα υποκοριστικά των άλλων δύο

Η ηθοποιός απάντησε στις ευχές δημόσια κάνοντας έτσι την αποκάλυψη για το πώς αποκαλεί κι εκείνη τις φίλες της. Αναφέρθηκε στην Aniston λέγοντάς την "Joooiest Joooo" και στην Cox "Cahoot".

Οι θαυμαστές των Friends ενθουσιάστηκαν με τους τρυφερούς διαλόγους των τριών και γύρισαν για λίγο στην εποχή που έγιναν αχώριστες μέσα από τη θρυλική σειρά. "Κάθε θαυμαστής των Friends ζει για αναρτήσεις σαν αυτές" σημείωσε ένας χρήστης του Instagram. "H Rachel και η Monica εύχονται χρόνια πολλά στη Phoebe το 2023... δεν μπορώ να το διαχειριστώ" ανέφερε άλλος. 

Οι τρεις φίλες έκαναν και δια ζώσης reunion τον Φεβρουάριο του 2023 όταν η Courteney Cox απέκτησε το δικό της αστέρι στη Λεωφόρο της Δόξας. 

Διαβάστε Επίσης