Πριγκίπισσα Charlotte | Το αγαπημένο της σνακ δεν λείπει από κανένα ελληνικό τραπέζι

Η αποκάλυψη της Kate Middleton που εξέπληξε τους συνομήλικους της κόρης της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί τα περισσότερα παιδιά στην Μεγάλη Βρετανία να μην γνωρίζουν την ύπαρξη ή έστω να μην τρελαίνονται με τη γεύση τους, όμως, η πριγκίπισσα Charlotte τις έχει μετατρέψει στο αγαπημένο της σνακ εδώ και μερικά χρόνια.

Γεγονός που προκαλεί απορία, καθώς το αγαπημένο σνακ της κόρης της Kate Middleton και του πρίγκιπα William έχει ελληνικές ρίζες, γεύση και αύρα. Και δεν λείπει από κανένα τραπέζι, ειδικά την περίοδο του καλοκαιριού.

Ο λόγος για τις ελιές, τις οποίες η μικρή Charlotte απολαμβάνει αρκετά συχνά μόνες τους ή μαζί με άλλες τροφές ως σνακ στο σχολείο ή τις διακοπές. Την αποκάλυψη είχε κάνει η ίδια η Kate Middleton κατά τη διάρκεια επίσκεψης της στο Great Ormond Street, όπου συνάντησε ένα κορίτσι το οποίο έδινε μάχη με μία σπάνια ασθένεια.

Κατά τη διάρκεια της συνομιλίας της με την Πριγκίπισσα της Ουαλίας, η μικρή ηρωίδα αποκάλυψε ότι της αρέσουν οι ελιές, με την Kate Middleton να παραδέχεται στην μητέρα του κοριτσιού ότι είναι επίσης το δικό της αγαπημένο σνακ, ενώ σύμφωνα με την Express UK, η συγκεκριμένη τροφή αποτελεί αδυναμία και της πριγκίπισσας Charlotte.

"Η Δούκισσα του Cambridge αποκάλυψε σήμερα ότι η κόρη της, η πριγκίπισσα Charlotte, λατρεύει τις ελιές και ενθαρρύνει τόσο την ίδια όσο και τον πρίγκιπα George να μαγειρεύουν μαζί της", είχε αναφέρει η μητέρα του κοριτσιού χαρακτηριστικά. 

Διαβάστε Επίσης