Πρίγκιπας Harry | Στο Τόκιο χωρίς την Meghan Markle

Ο λόγος που ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε στην ιαπωνική πρωτευούσα και ο επόμενος σταθμός του.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry προσγειώθηκε στο αεροδρόμιο Haneda του Τόκιο ενόψει ενός διεθνούς αθλητικού συνεδρίου. Κατά την άφιξή του απαθανατίστηκε μαζί με τον καλό του φίλο και συμπαίκτη του στους αγώνες ιππασίας Nacho Figueras.

Φαίνεται πως σε αυτό το ταξίδι δεν τον συνόδευσε η Meghan Markle. Ωστόσο, ο πρίγκιπας Harry έφτασε στην ιαπωνική πρωτεύουσα φορώντας ένα μαύρο polo μπλουζάκι κι ένα καπέλο τύπου baseball με το λογότυπο Archewell Foundation, που είναι ο οργανισμός που έχει ιδρύσει με τη σύζυγό του

Η δήλωση του Harry στο αεροδρόμιο του Τόκιο

Στο αεροδρόμιο ο δούκας του Sussex ρωτήθηκε πώς νιώθει που βρίσκεται για πρώτη φορά μετά από τέσσερα χρόνια στην Ιαπωνία. "Χαίρομαι που σας ξαναβλέπω" απάντησε στους δημοσιογράφους.

Η τελευταία φορά που ο πρίγκιπας Harry ταξίδεψε στην Ιαπωνία ήταν το 2019. Είχε βρεθεί στον τελικό του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράγκμπι και είχε συναντηθεί με τους παρά-αθλητές.

Ο επόμενος σταθμός του ταξιδιού

Το ερχόμενο Σάββατο ο Harry και ο Nacho θα βρεθούν το Πρωτάθλημα Ιππασίας του Sentebale στο  Singapore Polo Club, στη Σιγκαπούρη.

"Το ετήσιο Πρωτάθλημα Ιππασίας είναι σημαντική για την ζωτική δουλειά του Sentebale εξασφαλίζοντας ότι τα παιδιά και οι νέοι άνθρωποι είναι υγιείς, ανθεκτικοί και ικανοί να παλέψουν" δήλωσε ο πρίγκιπας Harry. "Τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν αυτή τη χρονιά θα ενισχύσουν προγράμματα που παρέχουν διαρκή ψυχολογική ενίσχυση στους νέους που ζουν με HIV. Στην εποχή μας το να είσαι θετικός στον HIV δεν είναι καταδίκη σε θάνατο, ενδυναμώνουμε τους νέους ανθρώπους να γνωρίζουν την κατάστασή τους, να μένουν υγιείς και να περιορίσουν το στίγμα έτσι ώστε να σπάσουν αυτό τον κύκλο".

Διαβάστε Επίσης