"Ένας χωρισμός δεν είναι ποτέ εύκολος" | Η Gisele μιλά για το διαζύγιο της από τον Tom Brady

Ο τρόπος με τον οποίο το top model κατόρθωσε να προστατεύσει την ψυχική της υγεία μετά τον χωρισμό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Gisele μιλά για πρώτη φορά για τον δύσκολο χωρισμό της από τον επί 13 χρόνια σύζυγό της, Tom Brady.

Το top model με τον εναλλακτικό και mindfulness τρόπο ζωής εκμυστηρεύτηκε σε νέα συνέντευξή της τον τρόπο με τον οποίο κατάφερε να διατηρήσει την ψυχολογία και τη θετικότητα της μετά το διαζύγιο με τον Tom Brady τον Οκτώβριο του 2022, ύστερα από 13 χρόνια γάμου.

"Πάντα πίστευα ότι κάθε κατάσταση, όσο δύσκολη κι αν είναι, μας διδάσκει κάτι και μας βοηθά να γίνουμε καλύτεροι στο τέλος", αναφέρει το ακριβοπληρωμένο μοντέλο σε σημείο της συνέντευξής της. Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι "οι χωρισμοί δεν είναι ποτέ εύκολοι, ειδικά όταν τα μέσα μαζικής ενημέρωσης κάνουν εικασίες σε κάθε βήμα της διαδρομής".

Για αυτό, και συνειδητά η Gisele αποφάσισε να ρίξει την ενέργειά της σε άλλες, πιο θετικές πτυχές της ζωής της.

"Προσπάθησα να επικεντρωθώ στα παιδιά μου, την υγεία μου, τα σχέδια και τα όνειρά μου", είπε, αναφερόμενη στον γιο της Benjamin, 13 ετών, και την κόρη της Viviam, 10 ετών, που έχει αποκτήσει μαζί με τον πρώην – πλέον – σύζυγό της.

Πρόσφατα, το top model άφησε τις επαγγελματικές της υποχρεώσεις στην άκρη και πέρασε λίγο χρόνο με τη δίδυμη αδερφή της, Patricia, προκειμένου να γιορτάσουν τα 43α γενέθλιά τους σε ένα ταξίδι με σκάφος. Τον Ιούνιο, πέρασε επίσης family time με τα παιδιά της στη Νότια Αμερική, με μία φωτογραφία να αποκαλύπτει πως μαμά και κόρη έκαναν το πιο απολαυστικό καραόκε πάρτι. 

Διαβάστε Επίσης