Εικόνες | H βασίλισσα Letizia και η κόρη της Σοφία στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου γυναικών

Η βασίλισσα της Ισπανίας δίνει το παρών στον τελικό που αγωνίζεται η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Στην Αυστραλία ταξίδεψε η βασίλισσα της Ισπανίας, Letizia, μαζί με τη μικρότερη κόρη της Ιφάντα Σοφία, για να παραστεί στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου γυναικών στον οποίο προκρίθηκε η ομάδα της Ισπανίας. Ο αγώνας (που βρίσκεται σε εξέλιξη) είναι ανάμεσα στις εθνικές ομάδες Ισπανίας και Αγγλίας και η βασίλισσα Letizia με την κόρη της έχουν ήδη πανηγυρίσει το πρώτο γκολ του αγώνα που σημείωσε η εθνική τους ομάδα. 

Οι πρώτες εικόνες από την παρουσία των δυο γυναικών της βασιλικής οικογένειας της Ισπανίας ήρθαν μέσα από τον επίσημο λογαριασμό του παλατιού και μεταξύ άλλων μπορεί να τις δει κανείς να έχουν πάρει τη θέση τους στις εξέδρες και να χειροκροτούν. Για την περίσταση, η πάντα κομψή Ισπανίδα βασίλισσα επέλεξε να φορέσει ένα κοστούμι σε έντονο κόκκινο χρώμα (όχι τυχαία, βεβαίως, αφού η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου της Ισπανίας έχει το προσωνύμιο Rojas, που σημαίνει "οι κόκκινοι"), ενώ η κόρη της Σοφία φορούσε ένα λευκό τζάκετ, ριγέ τοπ και μαύρο παντελόνι, αλλά κι ένα κόκκινο κασκόλ περασμένο στον λαιμό της (καθώς το νότιο ημισφαίριο  διανύει χειμώνα).

Ενόψει του Μουντιάλ Γυναικών 2023, μάλιστα, η βασίλισσα Letizia είχε επισκεφτεί την εθνική ομάδα γυναικών της Ισπανίας κατά τη διάρκεια μιας προπόνησης τους για να τις ενθαρρύνει και να τις εμψυχώσει, και εκείνες της χάρισαν μία φανέλα με το όνομά της.