Πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία | Το πρώτο τους ταξίδι στο Balmoral χωρίς την Ελισάβετ

Η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία θα ξεναγήσουν τα παιδιά τους στη εξοχική κατοικία της οικογένειας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η απουσία της βασίλισσας Ελισάβετ είναι αισθητή για όλα τα μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας. Αυτό ισχύει και για την πριγκίπισσες Βεατρίκη και Ευγενία που κάνουν το πρώτο τους ταξίδι στο Balmoral μετά τον θάνατο της γιαγιά τους. 

Οι δύο αδερφές έφτασαν την Τρίτη στο μέρος όπου η βασίλισσα Ελισάβετ άφησε την τελευταία της πνοή τον περασμένο Σεπτέμβριο. Στην εξοχική κατοικία της οικογένειας στη Σκωτία η πριγκίπισσα Βεατρίκη και η πριγκίπισσα Ευγενία ταξίδευαν κάθε Αύγουστο για να περάσουν χρόνο με την οικογένεια. Συνεχίζοντας την παράδοση, ο βασιλιάς Κάρολος είναι αυτός που ανέλαβε τον ρόλο του οικοδεσπότη. 

Η Βεατρίκη και η Ευγενία έφτασαν με τις οικογένειές τους

Η πριγκίπισσα Ευγενία έφτασε με τα παιδιά της. Η πριγκίπισσα Βεατρίκη συνοδευόταν και από τον σύζυγό της Edoardo Mapelli Mozzi. Η παρέα θα μεγαλώσει με την προσθήκη της πριγκίπισσας και του πρίγκιπα της Ουαλίας. 

Η τελευταία φορά που επισκέφτηκαν οι δύο αδερφές βρέθηκαν στο Balmoral ήταν λίγο μετά τον θάνατο της Ελισάβετ, όταν και συγκεντρώθηκε όλη η οικογένεια για να την αποχαιρετήσει. 

Το πρώτο ταξίδι και για τα παιδιά τους

Η καλοκαιρινή απόδραση στο Balmoral είναι η πρώτη και για τον γιο της Ευγενίας, Ernest που είναι μόλις δύο μηνών. Η 33χρονη πριγκίπισσα έχει έναν ακόμη γιο με τον σύζυγό της  Jack Brooksbank, τον δύο ετών August. Tα δύο αγόρια έχουν και μια ιδανική παρέα για παιχνίδι, την ξαδέλφη τους Sienna. η κόρη της Βεατρίκης είναι 1,5 έτους. 

Η Ευγενία είχε μιλήσει στο παρελθόν για τη μεγάλη σημασία που είχε το Balmoral για τη γιαγιά της. "Πιστεύω ότι η γιαγιάκα είναι περισσότερο χαρούμενη εκεί. Πιστεύω ότι αγαπάει πάρα, πάρα πολύ τα Highlands" είχε πει το 2016 στο ντοκιμαντέρ Our Queen at Ninety.

Διαβάστε Επίσης