Kate Middleton | Ετοιμάζεται να παίξει σε βίντεο - κλιπ;

Ποιος είναι ο Βρετανός καλλιτέχνης που κατέθεσε επίσημη πρόταση στην ομάδα της.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί η Kate Middleton να έχει αποδείξει πολλάκις ότι είναι μάστερ του Πρωτοκόλλου και να πραγματοποιεί αυστηρά οριοθετημένες δημόσιες εμφανίσεις, όμως, πληροφορίες θέλουν την Πριγκίπισσα της Ουαλίας να ετοιμάζεται για κάτι ανατρεπτικό. Να παίξει σε βίντεο – κλιπ του Jax Jones, ενός Βρετανού καλλιτέχνη που έχει συνεργαστεί με μεγάλα ονόματα της δισκογραφίας.

Το μουσικό portofolio του περιλαμβάνει συνεργασίες με την Kylie Minogue, τον Ed Sheeran και την Miley Cyrus στο κομμάτι της μουσικής σύνθεσης και της παραγωγής. Ο γνωστός DJ έχει αποφασίσει, όμως, να πραγματοποιήσει ένα ακόμη όνειρο του. Να αναδείξει την Πριγκίπισσα της Ουαλίας σε πρωταγωνίστρια του βίντεο – κλιπ του, αίτημα που έχει διαβιβάσει στην ομάδα της Kate Middleton με την απάντηση σε πρώτο στάδιο να μην είναι αρνητική.

Ο 36χρονος μουσικός αποκάλυψε το όνειρό του, αφού ορίστηκε πρεσβευτής της εκστρατείας "Shaping Us" της Πριγκίπισσας της Ουαλίας νωρίτερα τη φετινή χρονιά. 

"Μιλάω με την ομάδα της Kate Middleton για να κάνω ένα ειδικό οπτικό υλικό για τις εκπομπές μου με τον χορό της. Αυτό θα ήταν τέλειο, έτσι; Θα τους ξαναδώ τον Δεκέμβριο. Δεν το έχουν απορρίψει ως ιδέα. Είπαν ότι είναι έτοιμοι γι' αυτό, αλλά χρειάζονται χρόνο και να βεβαιωθούν ότι όλα θα γίνουν σωστά. Δεν μπορείτε απλά να βγάλετε το κινητό σας και να τραβήξετε την Kate. Έχει μια μεγάλη ομάδα, οπότε πρέπει να το κάνεις σωστά και επαγγελματικά", αναφέρει αρχικά σε συνέντευξή του στη "The Sun".

"Η επαφή μου με την Kate Middleton ξεκίνησε στο Ιωβηλαίο και μετά κάναμε παρέα στο Παλάτι του Μπάκιγχαμ. Αρχίσαμε να μιλάμε όλοι – είναι σούπερ καλοί και σούπερ φιλόξενοι. Το να μου ζητηθεί να συμμετάσχω και να γίνω πρεσβευτής είναι πραγματική τιμή για εμένα. Η ίδια και ο Πρίγκιπας William είναι πραγματικά προσγειωμένοι και θέλουν απλώς να κάνουν πράγματα για το καλό όλων". 

Διαβάστε Επίσης