Πρίγκιπας Harry | Βραδινή έξοδος χωρίς την Meghan Markle παρά του ότι έλαβε πρόσκληση

Ποιος διάσημος βρέθηκε στην παρέα του Δούκα του Sussex;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Harry ήταν πιστός φίλος το βράδυ της Κυριακής, καθώς παρακολούθησε τον αγώνα μεταξύ της Inter Miami CF και της Los Angeles Football Club στο BMO Stadium. Ο Δούκας του Sussex απεικονίστηκε σε πολύ καλή διάθεση μαζί με άλλους καλεσμένους, φορώντας ένα έξυπνο μαύρο πουκάμισο και ασορτί παντελόνι.

Η Meghan Markle, ωστόσο, δεν φαινόταν πουθενά, παρά το γεγονός ότι το όνομά της περιλαμβανόταν στη λίστα "αξιοσημείωτων παρευρισκομένων" που διέρρευσε στο διαδίκτυο. Τα ονόματα του Δούκα και της Δούκισσας του Σάσεξ εμφανίζονταν μαζί με άλλα γνωστά αστέρια, όπως ο Leonardo DiCaprio, ο Gerard Butler, ο Tom Holland, ο Toby McGuire and Jο ason Sudeikis. Στους σταρ που παρευρέθηκαν περιλαμβάνονται ο ράπερ Tyga, ο παρουσιαστής Mario Lopez και ο ηθοποιός Owen Wilson.

Πρίγκιπας Harry | Βραδινή έξοδος χωρίς την Meghan Markle παρά του ότι έλαβε πρόσκληση

Ο David Beckham είναι συνιδιοκτήτης και πρόεδρος της Inter Miami CF και ο 48χρονος δήλωσε ότι ήταν ένα "όνειρο που έγινε πραγματικότητα" όταν ο σύλλογος υπέγραψε τον Αργεντινό παίκτη Messi τον Ιούλιο. 

Παρουσιάζοντας τον Messi σε ένα sold-out κοινό στο DRV PNK Stadium του συλλόγου στο Fort Lauderdale, ο Beckham είπε, σύμφωνα με το ESPN: "Πριν από δέκα χρόνια, ξεκίνησα το ταξίδι μου για να χτίσω μια νέα ομάδα MLS. Είπα τότε, ονειρευόμουν να φέρω τους καλύτερους παίκτες στον κόσμο στη Νότια Φλόριντα και στη μεγάλη πόλη του Μαϊάμι. Παίκτες που μοιράζονταν τη φιλοδοξία μας να αναπτύξουμε το ποδόσφαιρο σε αυτή τη χώρα... Είμαστε τόσο χαρούμενοι που είστε όλοι εδώ για να γιορτάσουμε αυτή την απίστευτη στιγμή".