Η Cher δυσκολεύεται να αποδεχτεί ότι θα γίνει 80 ετών

Τα ιδιαίτερα μυστικά της ντίβας της μουσικής σκηνής που την διατηρούν νέα.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί σε τρία χρόνια η Cher να γίνεται 80 ετών, όμως, αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταματήσει να κάνει τις αγαπημένες της συνήθειες. Μη θέλοντας να αποδεχτεί ότι η στιγμή που θα μπει στη ένατη δεκαετία της ζωής της έφτασε, η θρυλική τραγουδίστρια δηλώνει ότι θα συνεχίσει να εφαρμόζει τα διαφορετικά beauty μυστικά της.

"Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα γίνω 80 κάποια στιγμή, νωρίτερα από ό,τι θα ήθελα", δήλωσε η 77χρονη σούπερ σταρ στο Good Morning Britain. "Και θα εξακολουθώ να φοράω τα τζιν μου και θα εξακολουθώ να φοράω μακριά μαλλιά και και θα εξακολουθώ να κάνω τα ίδια πράγματα που έκανα πάντα".

Η δημοφιλής τραγουδίστρια επανέλαβε ότι δεν είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τα εξωτερικά σημάδια της νεότητάς της - τα τζιν και τα μακριά μαλλιά - γιατί νιώθει ακόμα τόσο νέα όσο ποτέ: "Θυμάμαι όταν η φίλη μου η Paulette και εγώ συζητούσαμε για το πότε θα πρέπει να κόψουμε τα μαλλιά μας και να σταματήσουμε να φοράμε τζιν, γιατί φαινόταν ότι εκείνη την εποχή αυτό έκαναν οι γυναίκες - και δεν έχει χτυπήσει ακόμα". 

Η δημοφιλής τραγουδίστρια θεωρεί ότι τα γονίδια του καθενός διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στον τρόπο που μεγαλώνει και αλλάζει η εξωτερική του εμφάνιση όταν τα χρόνια περνούν. 

"Τα γονίδια της οικογένειάς μου είναι εκπληκτικά", ανέφερε χαρακτηριστικά η Cher, η μητέρα της οποίας, η Georgia, έζησε μέχρι τα 96 της χρόνια. "Δεν ξέρω αν το να μην αισθάνεσαι μεγάλη σε κάνει νεότερη.  Παρακολουθώ τις τάσεις. Έχω πολλούς νέους φίλους. Έχω όμως και παλιούς φίλους. Ειλικρινά δεν προσπαθώ να νιώθω νέα. Δεν προσπαθώ να είμαι νέος. Είμαι αυτή που είμαι. Απλά τα καταφέρνω". 

Διαβάστε Επίσης