Πρίγκιπας Αλβέρτος - Πριγκίπισσα Charlene | Έκαναν και δεύτερη κοινή εμφάνιση

Είναι ο τρόπος που επέλεξαν ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene να δώσουν τέλος στα δημοσιεύματα;

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene βρίσκονται και πάλι στο επίκεντρο. Πολλοί αναρωτιούνται τι πραγματικά συμβαίνει στον γάμο τους.

Λίγο καιρό μετά τα δημοσιεύματα που έλεγαν ότι η πριγκίπισσα έφυγε από το Μονακό και ζει στην Ελβετία έκαναν κοινή δημόσια εμφάνιση. 

Διαβάστε Επίσης

Βέβαια αντί να καταλαγιάσουν οι φήμες, η εμφάνισή τους έφερε τα αντίθετα αποτελέσματα.

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene εμφανίστηκαν στα εγκαίνια του TV Monaco, με σκοπό να προσδώσουν κύρος στο νέο πρόσωπο του τηλεοπτικού δικτύου. Αυτό που παρατήρησαν όμως όλοι ήταν η ψυχρότητα και η αμηχανία που υπήρχε ανάμεσα στο ζευγάρι. 

Για την εμφάνιση της, η πριγκίπισσα Charlene φόρεσε ένα λευκό παντελόνι με ένα μαύρο τοπ. "Συγχαρητήρια και όλα τα καλύτερα για το μέλλον" ήταν η λιτή δήλωσε που έκανε για το νέο κανάλι.

Το Παλάτι, μετά την κοινή εμφάνιση του ζευγαριού, φρόντισε να δημοσιεύσει φωτογραφίες τους όπου ο πρίγκιπας κρατούσε την σύζυγό του από τη μέση.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η πριγκίπισσα Charlene έκαναν και δεύτερη εμφάνιση

Φωτογραφίες μοιράστηκε το Παλάτι και από τη νέα τους επίσημη εμφάνιση που έγινε μέσα σε λίγα 24ωρα. 

Το ζευγάρι υποδέχτηκε τον Jean d’Haussonville, τον νέο Γάλλο πρέσβη στο Μονακό. Η πριγκίπισσα Charlene επέλεξε αυτή τη φορά ένα navy Ralph Lauren σύνολο που αποτελείται από off-the-shoulder πουλόβερ και σιφόν παντελόνι. Ολοκλήρωσε το look της με ένα μαργαριταρένιο κολιέ. 

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος και η σύζυγός του πόζαραν χαμογελαστοί δίπλα στον νέο πρέσβη ενώ στη συνέχεια παρέθεσαν γεύμα προς τιμήν του. 

Διαβάστε Επίσης