Πρίγκιπας William | Τα προσωπικά αντικείμενα της Diana που κληρονόμησε

Ο πρίγκιπας William τα πήρε στα χέρια του μόλις έκλεισε τα 30.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Τα προσωπικά αντικείμενα της Diana που πέρασαν στα χέρια του πρωτότοκου γιου της αποκάλυψε η σύζυγος του αδερφού της πριγκίπισσας, Karen Spencer. Ο πρίγκιπας William τα κληρονόμησε και τα έλαβε στα 30 του γενέθλια. 

Η Karen Spencer ζει σήμερα μαζί με τον σύζυγό της, Earl Charles Spencer και την κόρη τους, Charlotte στο Althorp House όπου μεγάλωσε η πριγκίπισσα της Ουαλίας. Την Τετάρτη μοιράστηκε στο Instagram της μία φωτογραφία από τις εγκαταστάσεις του στάβλου και έγινε αφορμή να δεχτεί ερωτήσεις. 

Μία από αυτές είναι αν στο οίκημα, που πλέον ένα μέρος του λειτουργεί και ως μουσείο, υπάρχουν προσωπικά αντικείμενα της πριγκίπισσας Diana. H Karen Spencer εξήγησε πως τα έχει πλέον ο πρίγκιπας William. 

Τι κληρονόμησε ο πρίγκιπας William

Όταν το συγκεκριμένο τμήμα του Althorp House αφιερώθηκε στην Diana είχε έξι εκθεσιακά δωμάτια όπου βρίσκονταν ιστορικά αντικείμενα που κάποτε ανήκαν στην πριγκίπισσα. 

Το νυφικό της Diana που σχεδίασαν οι Emanuels ήταν κομμάτι της έκθεσης και τώρα είναι στα χέρια του πρωτότοκου γιου της. Επίσης, η Τιάρα των Spencer. Ο πρίγκιπας πήρε ακόμη και μια σειρά από επίσημα φορέματα που είχε βάλει η Diana μέσα στα χρόνια. 

Φυσικά, ο William πήρε το 50% της ακίνητης περιουσίας της μητέρας του με το άλλο μισό να το έχει ο αδερφός του, πρίγκιπας Harry. 

Ένα ακόμη χαρακτηριστικό αντικείμενο που κληρονόμησε ο διάδοχος του βρετανικού θρόνου είναι και το διάσημο δαχτυλίδι αρραβώνων το οποίο πέρασε στα χέρια της Kate Middleton κατά των αρραβώνα τους. 

Διαβάστε Επίσης