Πριγκίπισσα Estelle | Επέλεξε το ίδιο φόρεμα με τη μητέρα της, πριγκίπισσα Victoria

Στους εορτασμούς για το Χρυσό Ιωβηλαίο του βασιλιά της Σουηδίας βρέθηκε η πριγκίπισσα Estelle.

Η κόρη της πριγκίπισσας Victoria της Σουηδίας απέδειξε ότι είναι άξια του τίτλου της. Η πριγκίπισσα Estelle έκλεψε τις εντυπώσεις στους εορτασμούς για το Χρυσό Ιωβηλαίο του βασιλιά Κάρολου Γουστάβου. 

H 11χρονη πριγκίπισσα έφτασε στη σημαντική στιγμή για τη βασιλική οικογένεια της Σουηδίας στο Drottningholm Palace Theatre κρατώντας από το χέρι της τον 7χρονο αδερφό της, πρίγκιπα Oscar. Η πριγκίπισσα Estelle επέλεξε για την περίσταση ένα πράσινο φόρεμα H&M από τη συλλογή Conscious.

Διαβάστε Επίσης

Το συνδύασε με μεταλλιζέ φλατ παπούτσια και ασορτί τσάντα. Η πριγκίπισσα, που είναι δεύτερη στη σειρά διαδοχής του σουηδικού θρόνου, προτίμησε τα μαλλιά της να είναι δεμένα σε αλογοουρά. 

Πριγκίπισσα Estelle με τον αδερφό της

Η πριγκίπισσα Estelle επέλεξε το ίδιο φόρεμα με τη μητέρα της

Το ίδιο φόρεμα είχε επιλέξει και η διάδοχος του Σουηδικού θρόνου. Η πριγκίπισσα Victoria είχε εμφανιστεί με το πράσινο Η&Μ τον Ιούνιο του 2022 στο Άμστερνταμ. Η πριγκίπισσα είχε ταξιδέψει στην Ολλανδία για το ένα επίσημο gala μα αφορμή την 60η επέτειο του The Swedish Chamber στη χώρα. 

Πριγκίπισσα Victoria

Όσοι βρέθηκαν στους εορτασμούς για τα 50 χρόνια του Κάρολου Γουστάβου στον θρόνο

Η πριγκίπισσα Victoria έδωσε φυσικά το παρών στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη προς τιμήν του πατέρα της. Παρόντες ήταν ακόμη οι πρίγκιπας Daniel, πρίγκιπας Carl Philip, πριγκίπισσα Sofia, πριγκίπισσα Madeleine και Christopher O’Neill. 

Στο Drottningholm Palace Theatre βρέθηκαν επίσης η βασίλισσα Margrethe της Δανίας, η πριγκίπισσα Mary, ο πρίγκιπας Frederik, η Άννα Μαρία, ο βασιλιάς Harald και η βασίλισσα Sonja.

Οι εορτασμοί θα συνεχιστούν και σήμερα Παρασκευή 15 Σεπτεμβρίου για τα 50 χρόνια του Κάρολου Γουστάβου στον θρόνο της Σουηδίας.