Πριγκίπισσα Diana | Το ελληνικό φαγητό που έτρωγε κάθε εβδομάδα

Τι αποκάλυψε ένας βασιλικός chef για τις διατροφικές συνήθειες που είχε η πριγκίπισσα Diana.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Diana αγαπούμε το καλό φαγητό από τον κόσμο και επιδίωκε να το απολαμβάνει είτε γευμάτιζε στο παλάτι του Μπάκιγχαμ, σε ένα εντυπωσιακό εστιατόριο ή στα βασιλιά tour που έκανε. Όταν βέβαια έμενα σπίτι προτιμούσε τα πιο απλά, υγιεινά γεύματα. 

Οι διατροφικές συνήθειες που είχε η πριγκίπισσα Diana

Ο βασιλικός chef Darren McGrady αποκάλυψε στο κανάλι του στο YouTube τα γευστικά μεσημεριανά ή βραδινά που έτρωγε η πριγκίπισσα Diana δύο ή τρεις φορές την εβδομάδα. 

"Όταν δούλευα για την πριγκίπισσα Diana, ήταν προστάτιδα σε 119 διαφορετικούς φιλανθρωπικούς οργανισμούς, πήγαινε γυμναστήριο τρεις φορές την εβδομάδα ψάχνοντας το καλύτερο σε ό,τι έκανε" περιγράφει ο Darren McGrady.

"Νίκησε και αντιμετώπισε τη βουλιμία και μου είπε 'Darren, φρόντισε εσύ για όλα τα λιπαρά, θα φροντίσω εγώ για τους υδατάνθρακες στο γυμναστήριο'" συνεχίζει ο chef. 

Διαβάστε Επίσης

Το ελληνικό φαγητό που έτρωγε η κάθε εβδομάδα

O Darren εξήγησε ότι το μαγειρικό του στιλ άλλαξε μετά την διάδρασή του με την πριγκίπισσα της Ουαλίας. Άφησε απ' έξω τις "βαριές κρέμες και τις πλούσιες σάλτσες". Αντί αυτού περιλάμβανε υγιεινή διατροφή. 

"Και οι γεμιστές πιπεριές ήταν ένα από τα αγαπημένα της πιάτα. θα το έτρωγε δύο με τρεις φορές την εβδομάδα" αποκάλυψε στους royal fans. 

Η πριγκίπισσα Diana προτιμούσε τα χορτοφαγικά πιάτα από αυτά με το κρέας, οπότε οι γεμιστές πιπεριές ήταν ιδανικές για εκείνη καθώς και οι γεμιστές μελιτζάνες. 

Τα υλικά που ήθελε στο αγαπημένο της πιάτο 

Όλα τα γεύματα της Diana περιείχαν πολύ λίγα λιπαρά -"σίγουρα όχι βούτυρο και κρέμες ή κάτι αντίστοιχο"- αλλά λίγο σκόρδο ήταν μια χαρά. Ωστόσο, υπάρχουν κάποια μέλη της βρετανικής βασιλικής οικογένειας που δεν άντεχαν το σκόρδο. 

Αν φτιάχνετε γεμιστές πιπεριές α λα Diana, θα πρέπει να σιγουρευτείτε ότι προσθέτετε τα αγαπημένα της υλικά. Ο Darren εξήγησε πως στα αγαπημένα της γεμιστά είχε κολοκύθι, μανιτάρια και ρύζι για υδατάνθρακα για να "την βοηθήσει μέσα στη μέρα". 

Διαβάστε Επίσης