Ο πρίγκιπας George έχει μια νέα εμμονή

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα της Ουαλίας επισκέφτηκε στις αρχές του χρόνου το σπίτι των γονιών του Roman Kemp και έχει αναπτύξει  μαζί τους μια τρυφερή φιλία. Ο παρουσιαστής του Capital, γιος των ποπ σταρ Martin Kemp και Shirlie Holliman, αποκάλυψε ότι η Kate Middleton και η μητέρα του ανταλλάσσουν σπιτικές νοστιμιές. Μία από αυτές είναι και η νέα εμμονή του πρίγκιπα George

"Η μαμά μου έδωσε [στην πριγκίπισσα Kate] ένα κοφίνι με χυμό μήλου που έφτιαξαν και προφανώς το πήρε σπίτι" δήλωσε o Roman Kemp στο The Express. 

Αυτή είναι η νέα εμμονή του πρίγκιπα George

Πλέον ο 10χρονος γιος του πρίγκιπα William και της Kate Middleton λατρεύει τον χυμό μήλου. "Την επόμενη φορά που την είδα είπε 'Ω Θεέ μου! Μπορείς να πεις ευχαριστώ στη μαμά σου και χρειαζόμαστε λίγο παραπάνω από αυτόν τον χυμό μήλου γιατί ο George έχει πάθει εμμονή με αυτόν. Συνεχίζει να μου λέει 'Μαμά, θέλω τον χυμό μήλου'".

Όταν η Kate Middleton ένωσε τις δυνάμεις της με τον Roman Kemp

Τον Ιανουάριο η 41χρονη πριγκίπισσα ένωσε τις δυνάμεις της με τον Ronan για να συζητήσουν πόσο σημαντική είναι για την ψυχική υγεία μας η ευεξία καθώς η Kate Middleton λάνσαρε την καμπάνια Shaping Us. Τον προσέγγισε μετά το ντοκιμαντέρ του στο BBC Our Silent Emergency που αφορά την ψυχική υγεία και τις τάσεις αυτοκτονίας που επηρεάζουν τους νέους άνδρες στο Ηνωμένο Βασίλειο. 

O ίδιος αποκάλυψε ότι η πριγκίπισσα της Ουαλίας έστειλε στους γονείς του το χειροποίητο μέλι της. "Οπότε η μαμά μου λαμβάνει το μέλι και η μαμά μου στέλνει χυμό μήλου στην Kate" ανέφερε χαρακτηριστικά. 

Τον περασμένο μήνα, σε συνέντευξή του στους The Times, ο ίδιος περιέγραψε πώς έγινε η πρώτη επίσκεψη της Kate στο σπίτι του. Μετά από μια συζήτηση για μια ταινία μικρού μήκους αναφορικά με την ψυχική υγεία ο Ronan μέσω βίντεο εκείνη του είπε: " Ξέρεις, μπορώ να έρθω στο σπίτι σου και να την κάνουμε εκεί". Εκείνος της απάντησε: "Όχι, ας το κάνουμε στο πατρικό μου. Είναι μεγαλύτερο το σπίτι. Δεν θέλω να φέρω τη μεγαλειότητά σας σε ένα διαμέρισμα στο Vauxhall".

Διαβάστε Επίσης