Βασίλισσα Καμίλα | Το viral στιγμιότυπο από το παιχνίδι Ping-Pong με την Brigitte Macron

Το ευχάριστο διάλειμμα που πραγματοποίησαν η σύζυγός του βασιλιά Καρόλου και η Πρώτη Κυρία της Γαλλίας.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Μπορεί το πρόγραμμα της Καμίλα με τον βασιλιά Κάρολο στο ταξίδι τους στη Γαλλία να είναι γεμάτο από επίσημες συναντήσεις, όμως, η βασίλισσα έχει τον τρόπο να ξεκλέβει λίγο από τον χρόνο της και να περνά καλά με την πιο ευχάριστη παρέα. Την Brigitte Macron.

Κατά τη δεύτερη ημέρα της επίσημης επίσκεψής της στη Γαλλία με τον σύζυγό της βασιλιά Κάρολο, η Καμίλα συνάντησε τη σύζυγο του Γάλλου προέδρου Emmanuel Macron, Πρώτη Κυρία Brigitte Macron, σε ένα αθλητικό κέντρο στο Saint-Denis, λίγο έξω από το Παρίσι, όπου οι δύο γυναίκες επιδόθηκαν σε μία αναμέτρηση Ping – Pong. 

Σε ένα βίντεο από τον αγώνα, η Brigitte χτυπάει την μπάλα στο τραπέζι στην Καμίλα, η οποία μετά από μερικά μπρος-πίσω χτυπήματα ρίχνει την μπάλα. Η βασίλισσα προσπαθεί να ξεκινήσει νέο γύρο του παιχνιδιού, αλλά χρειάζεται μερικά σερβίς πριν περάσει την μπάλα πάνω από το δίχτυ.

Καθ' όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού, μια ομάδα εφήβων στέκεται τριγύρω και καταγράφει τη δράση. "Σταματήστε να βιντεοσκοπείτε!", αναφέρει σε κάποιο στιγμιότυπο η Brigitte με παιχνιδικάρικο τρόπο

Ο Κάρολος και η Καμίλα έφτασαν στη Γαλλία την Τετάρτη. Κατά τη διάρκεια του τριήμερου ταξιδιού τους, θα επισκεφθούν το Παρίσι και το Μπορντό προκειμένου να γιορτάσουν την "κοινή ιστορία, τον πολιτισμό και τις αξίες" μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Γαλλίας, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση. Το ταξίδι είχε αρχικά προγραμματιστεί για τον Μάρτιο, αλλά αναβλήθηκε λόγω διαδηλώσεων και ταραχών για τις αλλαγές στις συντάξεις των Γάλλων εργαζομένων.

Διαβάστε Επίσης