"Είναι η έμπνευσή μου" | Η Alexandra Grant μιλάει για τον σύντροφό της Keanu Reeves

Η καλλιτέχνης σε μία σπάνια αναφορά στη σχέση της με τον διάσημο ηθοποιό.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Ο Keanu Reeves αποτελεί τη σπάνια εκείνη περίπτωση σταρ που δείχνει τόσο προσγειωμένος και προσιτός. Όταν δε αποκαλύφθηκε η σχέση του με την εικαστικό Alexandra Grant, μία γυναίκα που δεν έχει καμία σχέση με τον κόσμο της showbiz και κυρίως την αψεγάδιαστη εικόνα που πολλοί άλλοι σταρ αναζητούν στις συντρόφους τους, ο κόσμος αγάπησε ακόμα περισσότερο το "καλό παιδί" του Hollywood, όπως συχνά αποκαλούν τον Reeves. Και μαζί με τη Grant έγιναν το couple goals του κόκκινου χαλιού- έστω κι αν οι εμφανίσεις τους σ' αυτό είναι σπάνιες. 

Σπάνιες είναι και οι συνεντεύξεις που αναφέρονται στην σχέση τους, που κανείς δεν γνωρίζει πότε ακριβώς ξεκίνησε. Η Alexandra Grant βρέθηκε πρόσφατα στην εκδήλωση Los Angeles Beverly Arts Icon Awards, όπου τιμήθηκε για το έργο της, και απάντησε πρώτη φορά σε ερωτήσεις για τον διάσημο σύντροφό της και πως νιώθει όταν εμφανίζεται μαζί του στο κόκκινο χαλί. "Το καλό με το να ερωτεύεσαι ως ενήλικας είναι ότι είχα ήδη χτίσει τη δική μου καριέρα τη στιγμή που ξεκίνησε η σχέση μας. Νιώθω γεμάτη αυτοπεποίθηση όταν είμαστε μαζί στο κόκκινο χαλί. Τη νιώθω όμως και όταν είμαι μόνη μου σ' αυτό".

Η Grant και ο Reeves, πριν γίνουν ζευγάρι, συνεργάστηκαν στη δημιουργία του "Ode to Happiness", ενός εικονογραφημένου βιβλίου για ενήλικες. Η Grant έκανε τις ζωγραφιές και ο Reeves τα κείμενα. Εκείνη η πρώτη συνεργασία οδήγησε και σε επόμενη, και τελικά από κοινού ίδρυσαν την εκδοτική εταιρεία  "X Artists' Books" με έδρα το Λος Άντζελες, η οποία εστιάζει σε εκδόσεις με επίκεντρο καλλιτέχνες και δουλείες που δεν ταιριάζουν εύκολα στα γνωστά είδη λογοτεχνίας. Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του ζευγαριού έγινε το 2019, ωστόσο πολλοί υποστηρίζουν ότι αυτή η σχέση είχε ξεκινήσει νωρίτερα. 

Η Grant στην ίδια συνέντευξη, αποκάλυψε, επίσης, πως ο Keanu Reeves τη βοήθησε να βγει από δημιουργικό τέλμα στο οποίο έφτασε κάποια στιγμή. "Νομίζω ότι αυτό μπορεί να συμβεί σε κάθε δημιουργικό άνθρωπο. Αυτό που αγαπώ στον Keanu και τη σχέση μας είναι ότι προτρέπουμε ο ένας τον άλλο να αναζητήσει καινούργιους δρόμους. Το να βλέπεις το πώς αντιμετωπίζει και λύνει τα προβλήματά του ο σύντροφός σου προσφέρει έμπνευση... Ο Keanu είναι μεγάλη έμπνευση για εμένα. Είναι τόσο δημιουργικός, τόσο ευγενικός. Και δουλεύει τόσο σκληρά".

Διαβάστε Επίσης