Πριγκίπισσα Ευγενία | Η ανατρεπτική πρώτη καλεσμένη στο νέο της Podcast

Η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew και της Sarah Ferguson συναντά ένα πολιτικό πρόσωπο με σημαντική σημειολογία.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η πριγκίπισσα Ευγενία επιστρέφει στην κανονική της ζωή λίγους μήνες μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της. Λίγες μόλις ημέρες αφότου επέστρεψε στο κόκκινο χαλί με μία εντυπωσιακή Fendi δημιουργία στο Opening Gala της London Fashion Week η μικρότερη κόρη του πρίγκιπα Andrew ανακοίνωσε την επιστροφή του podcast της, Floodlight.

Το podcast αποτελεί μέρος της δουλειάς της με την Anti-Slavery Collective, μια πρωτοβουλία που η Royal συνίδρυσε με την καλύτερη φίλη της Julia de Boinville το 2017. Με αξιέπαινο στόχο την εξάλειψη της σύγχρονης δουλείας για τα 50 εκατομμύρια άτομα που περίπου πλήττει σήμερα, η Anti-Slavery Collective είναι ένα ανεξάρτητο εγχείρημα που φέρνει σε επαφή ηγέτες αλλαγής και φορείς χάραξης πολιτικής για την ευαισθητοποίηση του κοινού για το ζήτημα και την αντιμετώπιση της κρίσης. Το συνοδευτικό podcast, Floodlight, ξεκίνησε πέρυσι, με δέκα επεισόδια με καλεσμένους από αξιόλογους δικηγόρους ανθρωπίνων δικαιωμάτων μέχρι την Dame Emma Thompson.

Η πριγκίπισσα Ευγενία ανακοίνωσε -σε ένα βίντεο για το Instagram της συλλογικότητας κατά της δουλείας αυτό το Σαββατοκύριακο- ότι η δεύτερη σειρά βρίσκεται στα σκαριά εδώ και "πολύ, πολύ καιρό" και ότι θα ξεκινήσει με έναν πολύ ξεχωριστό καλεσμένο μάλιστα, την Theresa May.

Πριγκίπισσα Ευγενία | Η ανατρεπτική πρώτη καλεσμένη στο νέο της Podcast

Η πρώην πρωθυπουργός, η δεύτερη γυναίκα στη Βρετανία που ανέλαβε ποτέ αυτόν τον ρόλο, συμμετέχει στο συμβουλευτικό συμβούλιο της συλλογικότητας. Κατά τη διάρκεια της θητείας της ως υπουργός Εσωτερικών εισήγαγε τον νόμο για τη σύγχρονη δουλεία, ένα μνημειώδες κομμάτι της νομοθεσίας που είναι καθοριστικό για το έργο που επιτελεί η πριγκίπισσα και η ομάδα της.

Αυτή θα είναι η πρώτη μεγάλη εργασιακή δέσμευση της πριγκίπισσας Ευγενίας μετά τη γέννηση του δεύτερου γιου της, του Ernest, τον Μάιο του τρέχοντος έτους. Το πρώτο από τα δισέγγονα της βασίλισσας Ελισάβετ Β' που γεννήθηκε μετά τον θάνατό της, ο Ernest George Ronnie Brooksbank παίρνει τα μεσαία ονόματά του από τον βασιλικό προ-προ-προ-προπάππου, Γεώργιο Ε', τον πατέρα του πατέρα του, Γεώργιο, και τον ίδιο τον παππού της Ευγενίας από τη μητέρα, Ronald Ferguson. Ο αείμνηστος πατέρας της Sarah, δούκισσας της Υόρκης, ο Ferguson ήταν ο πρώην μάνατζερ του πρίγκιπα Φίλιππου και του βασιλιά Καρόλου'.

Διαβάστε Επίσης