Η Julie Andrews εξηγεί πως γυρίστηκε η iconic σκηνή στη "Μελωδία της Ευτυχίας"

"Κανείς δεν μας είχε πει πως η Αυστρία είναι η 7η χώρα σε βροχοπτώσεις!" είπε μιλώντας για τα σουρεαλιστικά γυρίσματα της εμβληματικής σκηνής.

HARPER'S BAZAAR TEAM

"Όχι, όχι είναι αληθινή, δεν έχει γίνει σε στούντιο" ακούμε την Julie Andrews  στην εκπομπή του Jimmy Fallon. "Ήμασταν εκεί ατέλειωτες ώρες. Φαίνεται πως κάποιος ξέχασε να μας πει ότι η Αυστρία είναι η 7η σε βροχοπτώσεις χώρα! Έτσι, είχαμε πολλές βροχές την ημέρα των γυρισμάτων" λέει η ηθοποιός, ένας θρύλος του κινηματογράφου και του θεάτρου διεθνώς.

"Και τι λέγατε εσείς; "Έλα Θεέ μου, σε παρακαλώ πρέπει να στροβιλιστώ;"" τη ρώτησε ο παρουσιαστής γελώντας. "Όχι, στην πραγματικότητα φιλμογραφούσαμε τη σκηνή και με βροχή, γιατί στην κάμερα δεν φαινόταν τόσο" του απάντησε η 87χρονη σήμερα ηθοποιός.

"Ναι και στα δέντρα είχαμε στερεώσει κάτι τεράστια ηχεία για να ακούγεται η μουσική δυνατά, αφού θα έπρεπε να συγχρονίσω το τραγούδι μου με τη μουσική" συνέχισε η Αndrews. "Η κάμερα βρισκόταν πάνω σε ένα ελικόπτερο. Μάλιστα, για να είμαι ακριβής ο εικονολήπτης είχε κολλημένη την κάμερα πάνω στο σώμα του κι εκείνος ήταν κολλημένος με τη σειρά του πάνω στο ελικόπτερο! Η δύναμη από το ελικόπτερο με έριχνε σχεδόν κάτω στο γρασίδι! Γυρίσαμε τη σκηνή 6-7 φορές. Κι εγώ τους φώναζα "δεν μπορείτε να διαγράψετε έναν πιο μακρινό κύκλο;"" είπε γελώντας.

Δείτε περισσότερα στο womantoc.gr