Βασίλισσα Ράνια | Η αδημοσίευτη φωτογραφία με την οποία ευχήθηκε στις κόρες της, Iman και Salma, για τα γενέθλιά τους

Οι δύο νεαρές πριγκίπισσες έχουν γενέθλια με μία ημέρα διαφορά και η μητέρα τους, Βασίλισσα Ράνια, τους εύχεται με μία φωτογραφία από το παρελθόν.

HARPER'S BAZAAR TEAM

Η Βασίλισσα Ράνια έχει κάθε λόγο να γιορτάζει. Ή μάλλον καλύτερα έχει δύο λόγους για να είναι σε γιορτινή διάθεση αυτή την ημέρα.

Την Τρίτη, η βασίλισσα της Ιορδανίας ευχήθηκε στις κόρες της, την πριγκίπισσα Iman και την πριγκίπισσα Salma, χρόνια πολλά για τα γενέθλιά τους με μία δημόσια ανάρτηση στον επίσημο λογαριασμό της στο Instagram. Η πριγκίπισσα Salma έγινε 23 ετών την Τρίτη, ενώ η Iman γίνεται 27 ετών την Τετάρτη.

"Όλη μου η καρδιά! Χρόνια πολλά στις γλυκές μου κόρες, σας αγαπώ όλο και περισσότερο κάθε μέρα", έγραψε η Ράνια στη λεζάντα του στιγμιότυπου, που έδειχνε την ίδια και τις κόρες της να ποζάρουν αγκαλιά και να χαμογελούν στον φακό γεμάτες από ενθουσιασμό. Η φωτογραφία που δεν είχε δει ξανά το φως της δημοσιότητας στο παρελθόν αποτυπώθηκε στο Henna Party που διοργάνωσε η βασίλισσα Ράνια για τη νύφη της Rajwa Al Saif τον Μάιο πριν από τον γάμο της την 1η Ιουνίου με τον πρίγκιπα διάδοχο Hussein.

Η βασίλισσα Ράνια και ο σύζυγός της, ο βασιλιάς Abdullah της Ιορδανίας, είναι γονείς τεσσάρων παιδιών - του πρίγκιπα Hussein, της πριγκίπισσας Iman, της πριγκίπισσας Salma και του μικρότερου πρίγκιπα Hasheem. Ως ο μεγαλύτερος γιος του βασιλιά, ο Hussein είναι ο διάδοχος του θρόνου του Χασεμιτικού Βασιλείου της Ιορδανίας, καθιστώντας την πριγκίπισσα Rajwa Al Saif τη μελλοντική βασίλισσα.

Διαβάστε Επίσης